Nie, nie jestem w błędzie. Widzisz, problem jest taki że teraz wielu ludziom żyje się lepiej a nie tylko wybranym jak to było za poprzedniej władzy. Nie licz więc na to, że nie zagłosujemy na PIS.
Mam do ciebie pytanie? Ja zarabiam pieniądze ty zarabiasz pieniądze, obaj zarabiamy pieniądze i jest to dobre. Nie zgadzasz się? No cóż... powiedz więc ile z tego co ja zarobiłem jest twoje i dlaczego?
Dziwne pytania zadajesz, takie bez sensu więc nie warto na nie odpowiadać. Musisz się jeszcze sporo nauczyć, wtedy pogadamy.
Czasami trzeba zadawać dziwne, proste a nawet głupie pytania? A na nie jak widać najtrudniej jest odpowiedzieć. Temat dotyczy programu rozdawniczego 300+, jest więc z naszych podatków których jest coraz więcej i ceny artykułów są coraz wyższe. Zapamiętaj! NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK "PUBLICZNE PIENIĄDZE". JEŻELI RZĄD MÓWI ŻE KOMUŚ COŚ DA - TO ZNACZY ŻE ZABIERZE TOBIE, BOWIEM RZĄD NIE MA WŁASNYCH PIENIĘDZY. - Margaret Thatcher ( Człowiek uczy się całe życie a i tak głupim umiera ). Pozdrawiam
Oni uważają,że rząd ma pieniądze z odebranego VATu. A to mit i legenda. Zadłużają nas na potęgę, nie inwestują, tylko kasa właśnie teraz, w warunkach dobrej koniunktury jest zwyczajnie przejadana.
Co będzie gdy nadejdzie kryzys,można się tylko domyślać.
Bo tak jest. PIS bardzo dobrze rządzi a to boli niektórych jak widać.
czekam na 1000- dla wszystkich, którzy żerują na tym co wnoszą inny, samemu nic nie dając.. let's the fight begin!
Przecież to wszystko chwyty wyborcze. Potem każą oddać na różne sposoby.
Szkoda, że pobierający o tym nie wiedzą. Szkoda też, że pewna cześć pobierających, pobiera a nic nie daje w zamian. Szkoda też, że twierdzą, że im "się należy". Niby za co? że są? Niech to powiedzą tym, którzy to sponsorują!
Jest ciekawy artykuł w Fakcie właśnie na ten temat, co PIS planuje zrobić po wyborach na temat pozyskania kasy od obywateli. Dadzą i zabiorą, ale są dobrzy, bo dali. Nie ważne, co będzie później.
Głupoty piszesz 20:43. Argumentów Ci brakuje ?
Propaganda sukcesu partii PIS w każdym wątku. Wystarczy obejrzeć dzisiejsze obrady Sejmu i wyciągnąć wnioski na kogo głosować. Relacja z Sejmu dzisiaj na TVN24 od godz.15.
Widzisz 10:02, problem w tym że PIS w przeciwieństwie do opozycji nie potrzebuje żadnej propagandy sukcesu. Sukcesywnie realizuje swoje obietnice wyborcze i to w zupełności wystarczy. Jako wyborca jestem z ich rządów naprawdę zadowolony i z całą pewnością mają mój głos w październiku, myślę że nie tylko mój bo większość z tych, którzy pójdą do wyborów wybierze PIS.
Kiełbasa wyborcza, jak każda kiełbasa kiedyś się skończy, a wtedy ręce w nocniki i zgrzytanie zębów na swoją głupotę. Jasnowidzu, już wiesz kto zagłosuje na PIS, bo ty tak chcesz?
Kiełbasa wyborcza to jest wtedy gdy obietnic się nie realizuje a w tym wypadku jest zupełnie odwrotnie 13:13. Kiełbaska wyborcza była tutaj, już nawet zgniła .... https://www.youtube.com/watch?v=kf-Syd-M-WA
Nie trzeba być jasnowidzem 13:13 żeby przewidzieć takie rzeczy. Opozycja jest marna, nie ma dla ludzi żadnego dobrego programu a PIS konsekwentnie realizuje obietnice więc wybór jest prosty. Majowe wybory do europarlamentu dobitnie to pokazały. Teraz opozycja dostanie jeszcze większe baty, przykro mi.
Straszydlo bez jezyka, Nijaki bez perspektyw, widac kto na nich glosowal.