Co jest grane z tą firmą.../ mija kolejny tydzień,miesiąc i cisza!
a co ma być firmy najprawdopodobniej nie będzie w Ostrowcu brak wymaganej ilości kandydatów.
To kierowac na szkolenia bezrobotne ktore zlozyly wniosek o 500+, od czego jest urzad pracy? Niech wspolpracuje z mopsem
Firma najprawdopodobniej będzie w Ostrowcu Świętokrzyskim, uzyskano wymagającą liczbę kandydatów.
Z duzej chmury, mały deszcz...
jak mało kandydatów w gazecie był artykul ze są ludzie i juz cześc ze 3 tyg temu pojechała na szkolenia
Mam wątpliwości bo byłam na rekrutacji,próba szycia wypadła mi dobrze i nikt do mnie nie dzwoni:( I mam doświadczenie w szyciu..
I kogo tu słuchać...?
Nikogo... trzeba poczekać. Zobaczymy czy do końca roku ktoś podpisze umowę o pracę. W każdym razie jeśli ktoś ma możliwość innego zatrudnienia - radzę się nie oglądać na to co obiecują urzędnicy.
Ja również czekam z nadzieją ze ktoś do mnie zadzwoni a tu cisza. Narobili nadziei na pracę i nic. Jakie są szansę że od września ta firma zacznie działać?
Z tego co mi wiadomo szukają budynku parterowego ew takiego gdzie produkcja będzie się mogła odbywać na jednym poziomie a osoby które się dobrze prezentowały na próbie miały propozycje rozpoczęcia pracy w Godzisku.
Z tego co pamiętam kilka lat temu zrobili filie swojego zakładu na Ukrainie i być może nie jest tam wesoło co skutkuje poszukiwaniem stabilnego miejsca pracy na terenie RP,to oczywiście tylko moje przypuszczenia.
żeby okazało to się prawdą bo ludzie się niecierpliwią..Ale dlaczego w mediach nie ma nawet słowa o tej firmie? Jeśli coś planują to powinni ludzi poinformować!
Dokładnie w prasie powinni coś pisać o firmie a tu długo cisza. Nikt nic nie wie
Dzisiaj kolejny tydzień,wydanie Gazety ostrowieckiej i nic nie piszą o tej firmie! O co chodzi...ludzie czekają;(
Prezydent odtrąbił sukces i wystarczy.a pracy jak nie było tak nie ma.
czy ktoś coś wie na temat Groklinu? bardzo szybko wszystko umilkło
Nikt nic nie wie..trzeba czekać,ale jak długo.Na początku czerwca miał ruszyć.
ruszy jak i walcownia ruszyła