podobno prezydent obiecal Groclinowi 300 pracownikow z grupa inwalidzka? nie udalo sie i Groclin wycofal sie...
po co płacić swoją kasą jak można było płacić kasą z PFRONu?
teraz powinna sie odbyc konferencja ze nici z tego
A do mnie zadzwonili z Groclin,powiedzieli,że wraca sprawa...Pytali,czy jestem nadal zainteresowana szkoleniem! Ale ja już mam mętlik w głowie! do kogoś dzwonili w styczniu?
Do mnie dzwonili w sprawie szkolenia..Do kogoś jeszcze w styczniu?
tak dzwonili jedziemy na szkolenie
gdzie cv składac?
w arl chyba była rekrutacja
Ciekawe czy to szkolenie naprawde bedzie..Tyle czasu minelo od maja. A praca ma byc w Starachowicach,nie w Ostrowcu? O ile cos bedzie!
Niech ktoS napisze jak było na poprzednim szkoleniu bo jakieś już było..
z jakiej paczki w starachowicach?
Z takiej paczki ze to pis powiatowy tak pisze bo jest im to nie na reke
Nie było żadnego szkolenia tylko w ubiegłym roku rekrutacja teraz jest pierwsze szkolenie więc nie myl pojęć i nie siej zamentu ludziom w głowach jak nie wiesz to nie pisz
Ale byloby niesmaku i niezadowolenia gdby inwestycja sie powiodla wsrod niektorych ludzi wladzy z powiatu. Jakim trzeba byc czlowiekiem zeby dla wlasnego interesu politycznego torpedowac dobre inicjatywy.
sami nic nie robią to tym, którzy coś robią i mają efekty trzeba rzucać kłody pod nogi.
Ja slyszalam ze to juz drugie szkolenie. a jak zapytalam co z praca po tym szkoleniu to mi powiedziano,ze nic nie wiadomo...Jaki sens ma to szkolenie?
l
A w mediach nadal cisza.. A minęło już 8 miesiecy od rekrutacji. Czemu jest wszystko tak owiane tajemnicą.
jak jest szkolenie to i groclin powinien byc u nas
Ktoś wie ile osób wyjechalo na szkolenie?