Do banderowcow blizej Tobie niz mieszkancom Ukrainy wsrod ktorych wielu jest Polakami. Oni tez ci przeszkadzaja?
pismenie, druhu nie unoś się, skąd wiesz o tych "banderowcach" ? miałeś jakiś cynk z centrali ?
polakow tam niewielu dziadku masz slabe statystyki, banderowiec - morderca to co drugi i jego przodek
Ten pismen to mundry jest człek. Taki proPO oddany, dobry człeczyna, weź mnie do swojej bandy, co?
Nam jest bliżej do banderowców ?! A Szaszka Biały z Prawego Sektora to charcmistrz ukraiński . Każdy widział czerwono-czarne flagi na majdanie i żaden PISMEN zaklinacz rzeczywistości tego nie zmieni .
Ty gościu z 12:21 to chyba chory jesteś. Musisz udać się do szpitala najlepiej na pediatrię.
III RP kupuje sobie przychylność postbanderowców sprawujących obecnie władzę, żeby nie powtórzyli rzezi z 1943 roku na polskojęzycznych obywatelach Ukrainy.
W Kijowie z partiami nacjonalistycznymi pokazywał się ...... Jarosław Kaczyński
dlaczego nasze wojsko nazywasz faszystami ?
Komorowski buduje klasę średnią na Ukrainie.
No tak, w Polsce jest już za późno na budowę, cały przemysł oddany za darmo zachodnim grandziarzom, to co zostało przywłaszczyły post-SB-ckie spółki.
Szkoda, że prezydent Polski (?) nie wykazuje takiej troski wobec polskich drobnych przedsiębiorców, wobec chorych na raka i inne choroby przewlekłe którym odmawia się finansowania leczenia własnie z braku pieniędzy, czy choćby wobec rodziców dzieci niepełnosprawnych protestujących w sejmie.
Komorowski wara od moich pieniedzy na finasowanie Banderowcow na Ukrainie , nie ma dla rodzin protestujacych pod Sejmem a sa pieniadze dla OUN-UPA, rzeznikow Wolynia
Biało-czerwone flagi na Marszu Niepodległości w Warszawie to objaw faszyzmu, ale czerwono-czarne flagi na majdanie to już nie symbole banderowców? To co to jest w takim razie? Symbol walki o wolność? A może Ukraina zmieniła barwy narodowe i kolory na fladze?
A powiedz no pismen, jakich to zbrodni dopuścili się polscy narodowcy.
Nie zapomniałem... sam taką mam. :]