jesteś jednak esencją leminga, może ktoś z domowników ci to uświadomi, kiedy nie będzie co do michy włożyć, a ty nadal będziesz mówił o "mniejszym źle"
1. Niewiele zrozumiałeś widzę z tego co chciałem Ci powiedzieć.
2. O mnie martwić się nie musisz, dziękuje za troskę.
3. Nadal nie do końca rozumiesz o co chodzi z tym "leming"
Brakło Ci argumentów, to się uniosłeś i rzucasz hasłem, to bardzo typowe zachowanie ludzi którzy sami nie potrafią myśleć i powtarzają, tylko to co zasłyszą.
1. skoro nic mądrego nie powiedziałeś, to co miałem z tego zrozumieć ?
2. ja się nie martwię o ciebie. skąd to przypuszczenie ?
3. ja rozumiem, ale wszystko przed tobą.
4. gdzież są te TWOJE "argumenty" ?
Na co argumenty? Na to że Ty sam ich nie masz? Przecież to widać po tym co napisałeś, mam to jeszcze argumentować?
Jak jedyne co potrafiłeś napisać to bełkotliwe jedno zdanie, że jestem lemingiem i nie będę miał co do michy wsadzić.
Jak tak prostych rzeczy nie widzisz, to jak chcesz coś innego zrozumieć i dyskutować. Skoro mi zarzuciłeś, że nie będę miał co do michy wsadzić ni z gruchy ni z pietruchy, to pomyślałem, że się bardzo martwisz o mnie.
Przepraszam, ale polemika z ludźmi, którzy myślą, że są błyskotliwi i mają coś do powiedzenia, bo tworzą zdania typu "NIE bo NIE" "Jesteś lemingiem, bo tak", to tylko pieniacze.
XS Ty masz jeden argument. Fobia na Kaczyńskiego i PIS. Powinieneś to leczyć bo się będzie pogłębiać jak u pismena. Masz swoje zdanie i masz do niego prawo ale pozwól tez mieć zdanie innym. Dla mnie Tusk nie rokuje a w PIS'ie widzę szansę i zamierzam im ją dać. Tyle.
Nie będę zdziwiony. Bardzo mi się podobało jak PIS rządził, szkoda, że trwało to tak krótko. Jednak potrafili zrezygnować z władzy i to też jest dla mnie na duży plus. Nie należę do twardego elektoratu PIS, rzadko chodzę na wybory ale tym razem pójdę i zagłosuję na PIS. Namówię też do tego rodzinę i znajomych. Nie obrażaj starszych ludzi, bo też kiedyś będziesz. To, że ktoś jest starszy, nie znaczy, że głupszy jak to sugerujesz. Nie każdy też słucha Rydzyka jak to sugerujesz. Masz bardzo stereotypowe myślenie i to Cię gubi. Jesteś po porostu lemingiem. Widzę więc, że czekają Cię ciężkie dni bo PIS wygra kolejne wybory. Wiesz dlaczego? Bo ludzie mają dość arogancji Tuska!
Bredzisz, nigdzie nie nazywałem ludzi starszych głupszymi, ani też nie sugerowałem tego.
Starszymi ludźmi po prostu łatwiej manipulować, nie odnajdują się już tak w świecie jak młodzi ludzie. Świat idzie mocno do przodu i ciężko, aby starsi ludzie nadążali za tym wszystkim. Myślisz, że dlaczego organizują pokazy, pościeli i innego badziewia tylko dla starszych ludzi? Bo ich łatwiej oszukać. Skąd się wzięły przekręty z wyłudzaniem pieniędzy na "wnuczka"? Dlaczego starszych ludzi nawiedzają różni od podpisywania umów. Tymi ludźmi jest łatwo po prostu manipulować i to robi Rydzyk i to robi Jarek, rzucając populistyczne hasła, strasząc. Dokładnie tak jak to robią Ci oszuści od sprzedaży badziewia na pokazach.
Wprost może i nie nazwałeś ale zasugerowałeś, że starsi są pod kontrolą Torunia. To jest stereotyp. Na takie pokazy nabierają się też młodzi, to nie zależy wcale od wieku ludzi tylko od tego, co mają w głowach. Poza tym, starsi ludzi są bardziej ufni bo za ich czasów nie było aż takiego zaprzaństwa jak jest teraz. Jarek jest politykiem i nie robi nic innego niż Tusk, Palikot i jemu podobni. Wszyscy na swój sposób manipulują opinią publiczną. Ja jednak wolę jego od Tuska, który przez spory czas swoich rządów skutecznie pokazał mi że opinię społeczeństwa ma gdzieś głęboko. Choćby z tego powodu zagłosuję na PIS. Jeśli się zawiodę, poszukam innej alternatywy, choć na dzień dzisiejszy jej nie widzę.
To, że starsi ludzie są pod kontrolą Totunia, to dla mnie, nie stereotyp a fakt. Oczywiście nie wszyscy, ale bardziej chodziło tu o to, że dotyka to starszych ludzi zazwyczaj. To, że Rydzyk nimi manipuluje, to też dla mnie jest fakt, a nie stereotyp.
Myślę, że nas podpuszczasz. Idź sobie gdzie indziej. Dla nas Ukraińcy są przyjaciółmi, rozumiesz?
dla was czyli dla kogo? Platformy Obywatelskiej? Tak wiem, kochacie mordercow Polakow.
Dla nas, mieszkańców Ostrowca Świętokrzyskiego - obcy agencie. Idź kłócić ludzi gdzie indziej!
Mieszkańców Ostrowca a dokładniej członków TOS?
I tak należy do sprawy podchodzić a nie wiecznie wyciągać sprawy sprzed wielu lat.
Boli prawda gościu 06:27. Dobrze że sprawy są wyciągane. Jeszcze nie jedna taka sprawa wyjdzie.
To, że ci Ukraińcy latają z flagami banderowskimi teraz, to nie sprawa sprzed wielu lat...
od dawna wiadomo ,ze POmylency to nic dobrego
Nie podnoście mi ciśnienia takimi informacjami. Staram się ostatnio TV nie oglądać w ogóle, bo źle to wpływa nie tylko na moje poczucie bezpieczeństwa, ale też na poczucie dobrego smaku.