Tak więc Komoruski z PO postanowił wydać z naszych pieniędzy 300 milionów złotych dla morderców waszych przodków, co by im się lepiej żyło, będą wspierać banderowskie firmy, super, właśnie stracili mój głos, jak mogłem być aż tak długo zaślepiony? Nigdy więcej TVNu, nigdy.
mam w nosie ukraincow niech ich FR wciagnie
Dla rodziców chorych dzieci protestujących w sejmie, pieniędzy nie ma.
bo stamtąd będą miały obrywy, a z biednych chorych dzieci co?trzeba będzie wydać i mniej POpaprańcom do kieszeni wpadnie
W sejmie protestują nie dla dzieci tylko dla polityki.
Jak by dostali rewaloryzację świadczeń, żadnego protestu by nie było. A przypomnę od 3 lat wysyłane pisma do rządu przez wszelkie organizacje, były ignorowane, więc sam tusk to polityczne zamieszanie zgotował sobie.
Jedyny rząd, który pieniądze im dał. Za poprzedniego mieli 420 zł, teraz już ponad 1000 zł. O jakiej jeszcze waloryzacji mowa?
Takie chore dziecko oddane do państwowej placówki opiekuńczej, kosztuje nas wszystkich 3 tysiące miesięcznie? Fakt nigdy nie dożyje 19 lat z porażeniem dziecięcym.
Gościu z08:15: Ciesz się, dziękuj Bogu jeśli masz zdrowe dzieci i nie bluźnij.
Nie kłam, dobrze wiemy, że nie chciałeś oddać głosu na PO, poznaję wasz styl pisania i jeszcze TVN przestajesz oglądać, śmiechu warte. Jak chciałeś aby to wyszło prawdziwie, to było się bardziej postarać. Ciesz się, że nie PIS u władzy, bo jakby Jarek zaczął ich wspierać, to byś już suchary wodą popijał.
suchary to rarytas - zwłaszcza, ze inni wyznafcy proponowali szczaw i mirabelki
Tak proponowali tym "głodującym dzieciom" w Polsce, ale chyba się nie skuszą, bo raczej u nich problem z nadwagą od chipsów i coli...
nie no, nie gadaj, poseł Niesiołoski chyba czipsów nie je ?
Na PO nie zagłosuję nigdy w życiu! Na PIS jak najbardziej. Twoja propaganda xs i straszenie Jarkiem jest tak śmieszne że aż żałosne. Przyjmij więc do wiadomości, że PIS będzie u władzy po wyborach. Jeśli Ci to nie pasuje to możesz zacząć się pakować..
Oj będziesz bardzo zdziwiony po tych wyborach, skoro tak mocno przy tym obstawiasz... Twardy elektorat PIS nie wystarczył ostatnio i nie wystarczy obecnie, ludzie nie są aż tak bezmyślni, żeby nagle zacząć na PIS głosować. Ludzie starsi napakowani propaganda o zamachach, wiecznej walce, słuchający głosu z Torunia zrobią to co im każe przywódca Rydzyk, ale i on ostatnio się zaczął na PIS obrażać za brak miejsc w Parlamencie Europejskim, także może być i gorszy wynik niż ostatnio.
czy ludzie są "aż tak bezmyślni" jak ich oceniasz, to nie wiem.
ale mam nadzieję, że nawet leming w końcu zaczyna rozumieć, że jest dymany z każdej strony (zwłaszcza, jak mu do michy zacznie brakować).
ale może sie mylę ...?
Leming to ślepo podąża za wyznaczonym mu celem, razem z cała resztą, bardziej to określenie w sumie mi pasuje do tych ślepo zapatrzonych w PIS. Raczej ludzi pochwalających PO i wiernie mu służących jest bardzo niewielu, osobiście nie znam żadnego.
Ludzie młodzi nie są tak posłuszni, oni łatwo się buntują. Widziałeś kiedyś zbuntowanego leminga? To by zaprzeczało temu kim on jest. Wiem, że to teraz modne słowo, ale średnio pasuje do tej grupy głosujących na "mniejsze zło PO". Osobiście z tych dwóch partii też wole PO, ale to tylko jeśli stoję przed tak beznadziejnym wyborem.
Także jak tych głosujących na PO nazwać lemingami, to tych na PIS trzeba by Ultra Lemingami.