władza zaplanowała dla siebie 600+, a nawet 880+ w przyszłym roku https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/wladza-planuje-sobie-tajne-podwyzki-poslowie-beda-zarabiac-wiecej/6t25tfm
Im się to prostu należy.
Wątek ewidentnie nie dla błogosławionej (biorącej co dają) Felice123.
Nadal cieszysz się z ochłapów? Przelicz ile, wobec wzrostu cen zostanie ci z tego 300+ i to samo z 500+. Tanio się sprzedajecie.
Daruj sobie takie prostackie teksty 14:35. Nikt się nie sprzedaje, rodziny w końcu mogą godnie żyć. Tobie widzę żółć się ulewa, pewnie nawet dzieci nie masz.
Ja nie musiałem wyciągać ręki po jałmużnę, żeby moje dzieci miały co jeść, bo jako rodzic sam im zapewniałem godne warunki życia. Można żyć i mieć godność, a można dostać ochłap i całować po rękach pana, który w tym czasie opływa w luksusach na mój koszt udając dobrodzieja.
A ja wnioski złożyłam ale głosu nigdy w życiu nie oddam na rządzącą obecnie partię.
Widzę,że czytanie ze zrozumieniem się kłania. Może ktoś zwróci uwagę na temat wątku i zadane pytanie. Proste przecież: Kto dostał 300+? Nic na temat polityki i rządzących tam nie ma.
Wy każde pytanie sprowadzacie na tematy polityczne. Załużcie sobie wątek na ten temat i wylewajcie tam swoje żale.
To tylko świadczy o Twoim małym rozumku 17:23. Gdyby nie ta rządząca partia widziałabyś te pieniądze jak świnia niebo. Nigdy nie rozumiałem takich ludzi, na złość mamie odmrożę sobie uszy. Jesteś niedojrzałą osobą.
I tu jesteś w błędzie 19:46. Miałam się świetnie dopóki Oni nie doszli do władzy a teraz szkoda gadać. Wiele osób powie to samo.
WOLĘ CIEBIE WOLNOŚĆ zespołu ENEJ do wysłuchania na YT i wyciągnięcia wniosków wyborczych.