https://www.youtube.com/watch?v=rDL8DMHA8no
No cóż ja już na balkonie świętuję 30-lecie SM "Krzemionki".
czy tylko to świętujesz m - 24!
14,14
A, to tylko pracownicy SM jeździli zagramanicę. Szkoda, że nie pracowałeś w SM. Ty płaciłeś oni jeździli. No,no. Czyli coś na rzeczy.
no to wybieracie się spółdzielcy na na obchody 30- lecia, czy nie?
ja idę, lubię kiełbaskę z grila i posłuchać muzyki.
Mirek, a kto będzie obsługiwał to 30-lecie? Jak to w ogóle będzie wyglądało?
Przy jednym sponsorze, to chyba tylko wolontariusze... no i może jeszcze kazek.
Może będzie skromnie, ale kulturalnie. Na pewno jakiś zespół i może będą uczyć tańczyć, niekoniecznie na rurze. Narzekacie na Mirka a sami prowokujecie i obrażacie kobietę. A nawet gdyby nie było atrakcji, to nie będzie przyjemnie, że się zobaczymy i poznamy. Zrobimy sobie " Majówkę" i nie będzie potrzebna obsługa. Myślcie pozytywnie. Niech każdy się zastanowi co może wnieść w organizację tych obchodów a nie oczekuje, że ktoś się nim zajmie. Proszę o wykazanie własnej inicjatywy (bez obrazy dla zorganizowanej opozycji) zbieżność słów przypadkowa.
19:59 ja tylko kulturalnie zapytałem co będzie na tej imprezie i jak będzie wyglądała obsługa znaczy kto będzie obsługiwał Rada Nadzorcza, pracownicy, mieszkańcy? Pytanie było bez jakiejkolwiek złośliwości. Pytałem przez ciekawość jako mieszkaniec mieszkam na Stawkach.
Mirek, to było do przewidzenia, że za darmo to się najwyżej poznać możemy i ognisko rozpalić... No ale 30 lecie miało być za friko to i będzie.
"za pieniądze mieszkańców i dla wąskiej grupy "kolesi"."
A ty byłeś kiedyś na takiej imprezie? Przecież to były imprezy otwarte, na które przychodziły tłumy. Dziwi cię to, że imprezy dla mieszkańców są finansowane przez mieszkańców? Gdzie jest inaczej?
do 19:59 a czy dobrze jest jak ta kobieta obraża innych? Co do obsługi, to płacę na działalność kulturalną z m2 i oczekuję od m24 kulturalnej obsługi mojej osoby ale nie przez niego, bo on kulturalny nie jest. Niech zatrudni do obsługi mieszkańców profesjonalną firmę, a nie uprawia tandety. Jak idę na imprezę to jestem obsługiwany . Jest was tyle w RN, to myślę, że dacie radę
wszystkich obsłużyć. Martwię się czy dla wszystkich wystarczy kiełbasy.
Oby tylko deszczu nie było i pogoda sprzyjała bo hitem 30-lecia będzie ten przebój:
Czy kiełbasa jest najważniejsza?
ja już zorganizowałem, czekam na imprezę na Rosochach