Imprezy w Malwie zawsze były otwarte dla wszystkich i brał w nich udział każdy kto tylko chciał i to za darmo. To nie organizowanie imprez kosztowało 150 tys. zł, bo na te wydawano niewielkie kwoty, ale tyle kosztuje utrzymanie i remont budynku Malwy. Niestety obiekt ten jest za duży dla naszych potrzeb. Miasto go nie chce, więc my musimy się zastanowić, jak minimalizować straty. Były wesela to były dochody. Ale głośna muzyka się nie spodobała mieszkańcom sąsiednich bloków, więc zakazano ich organizowania.
Na Malwę wylewają pomyje osoby, które nigdy nie przychodziły do imprezy tam odbywające się. No oprócz Żaczka i Gatkowskiego, którzy bywali na walnych. Reszta kulturę uprawiała pod budkami. Ale teraz dążą do likwidacji Malwy. Niestety teraz również nie chodzą na żadne zabawy, ale ocenę już mają wyrobioną. Może i lepiej, że nie chodzą - bo byłoby wstyd. Spółdzielnia więcej zaoszczędzi, gdy zabierze diety członkom rady nadzorczej za ich antyspołeczną pracę.
Do 17:58. Wróble na mieście ćwierkają że te 150 000zl to kwota o którą został przekroczony budżet Malwy? Spółdzielnia czyli wszyscy dołożyli taką kwotę do działalności. Chciała bym wiedzieć czy to prawda? Interesuje mnie jak wyglądają wydatki Malwy i wpływy?
Moja propozycja to zespół INICJACJA w komedii JAK UTRACILIŚMY POSADKI. I magik w programie pod tytułem JAK DEWASTOWAĆ MAJĄTEK SPÓŁDZIELNI CZYLI JAK NOCĄ ROZKLEJAĆ ULOTKI W MIEJSCACH DO TEGO NIE PRZEZNACZONYCH.
HONOROWYM PATRONATEM NAD OBCHODAMI 30-LECIA SM "Krzemionki" PRZYJĄŁ PREZYDENT MIASTA OSTROWCA ŚW.-Jarosław Górczyński. Dziękujemy.
To m24 tyle się dorobił, że stać go na mieszkanie za 80 tys.? A podobno zarabia 2 tys. Z punktu ksero przecież też nie wyciągnie dużo. Ciekawe, skąd wziął te 80 tys...
Jak tłum?Kilkanaście osób które przesiadują pod parasolem.I tyle.Zwykłych mieszkańców jak na lekarstwo.
Badziewie
Ja mieszkam na wsi i też robie grilla pal...cie z 15:44
18:38, taaaa, mieszkasz na wsi i na wątek o Krzemionkach wchodzisz. Terefere. Wiadomo żeś z ekipy 24.