Ludzie co to było wczoraj w parku/amfiteatrze? Czy tego typu imprezy nie powinny się przypadkiem odbywać w kóściele tylko na siłe wciskać ludziom taki chłam? W mcku jeszcze powinni zrobić jakąś sekcje kościelną albo nie wiem jak to nazwać.
To jest powazne swieto i wystepy byly w tym nastroju na przyszly rok moze ty sie popiszesz i wymyslisz jakis ciekawy scenariusz tej imprezy
Uchwalenie konstytucji 3go maja jest świętem kościelnym? Od kiedy to " czarna madonno " ma cokolwiek wspólnego z tym świętem? Scenariusz oczywiście zrobiłbym lepszy. Przede wszystkim nie zrobiłbym z tego smutnej i nostaligicznej imprezy jaką miałem niestety nie przyjemność słuchać.
Gościu Aa a dlaczego miałeś nieprzyjemność a mimo to słuchałeś? Ktoś Cię zmusił? Trzeba było iść tam, gdzie Ci atmosfera pasuje. Chyba należysz do tych co sami nic nie robią a wszystko wokół krytykują.
A co do Twoich pomysłów scenariusza - zrobiłbyś lepszy... ale nie zrobiłeś :) Za to skorzystałeś z tego, że ktoś inny coś zorganizował i teraz sobie narzekasz. Gadać to każdy potrafi ale nic z tego nie wynika. Jest takie powiedzenie: "Kto coś robi, może się mylić. Kto nic nie robi, myli się zawsze".
Do dzieła więc drogi Marudo i widzimy się za rok na wspaniałym radosnym pikniku zorganizowanym przez Ciebie. Chętnych do współpracy w czynie społecznym w tym wolnym dniu zapewne znajdziesz bez problemu :)