Prosze pomozcie mi chce schudnac ze 3 kg do lata co mam zrobic
Odpowiednia dieta w połączeniu z np siłownia Nie licz napewno na jakieś tabletki czy coś w tym rodzaju to tylko strata pieniędzy i szkoda Twojego zdrowia
,,co mam zrobic,, - jeść mniejsze porcje.Więcej ruchu - spacery, nie siedzieć.
Dieta ducana. Jestem juz na niej 2 raz pierwszy był 5 lat temu. Pijemy duzo wody, przez 5 dni samobiałko. Następne dni białko i warzywa. Potem utrwalanie wagi. Efekt gwarantowany. Problemem jest cierpliwosc i wytrwałosc. Inaczej joo.dieta dla ludzi zdrowych i nie dajcie się przestraszyc. Ja wyniki po diecie mialam super.
Ćwiczenia Ewy Chodakowskiej. Do tego racjonalne odżywianie a nie dieta.
Schudłam 27kg od 1 marca do 30 wrzesnia. Nie cwiczylam tylko dieta 4 posiłki. Nie jadłam słodyczy i fast-foody. Dzis zdarza mi sie zjesc ciasto ale to w umiarze ale chipsy nie jem do dzis i pepsi
najwazniejsze w odchudzaniu sa regularne posilki. trzeba jesc co 3 - 3,5 godziny niewielkie porcje.
sprawdzilem na sobie. srednio miesiecznie -2 - 2,5 kg.
jak przestalem jesc regularnie waga od razu wzrosla.
ja po dukanie 1 etapie wylądowałam z szpitalu na nefrologii. Jak chcecie sobie rozwalić nerki to stosujcie tę dietę.
Zrezygnuj z czerwonego mięsa lub ogranicz do minimum. Nie panieruj i nie smaż, lepiej dusić i gotować. Odstaw jasne pieczywo i białą mąkę na rzecz produktów pełnoziarnistych. Zrezygnuj z wszelkiego rodzaju jedzenia przetworzonego, fast-foodów i słodyczy. Dużo owoców i warzyw, kasz, produktów strączkowych. Kilka mniejszych posiłków dziennie, spacery, delikatne ćwiczenia aerobowe na początek, później możesz trochę zintensyfikować.
Mięso czerwone zawiera więcej tłuszczu niż mięso białe, przez co jest bardziej kaloryczne.
Nie jedz tyle, po prostu. Nie łącz węglowodanów z tłuszczami.
Wystarczy codziennie wypijac 3 l wody.
Zgodnie z tokiem rozumowania Lucyferusa nie pij 5 litrów wody dziennie.