Dziwni jesteście. Od razu jak starsza to sponsorka, nie słyszałem większej głupoty. Te starsze są o wiele atrakcyjniejsze, niż młodsze. Ale oczywiście nie wszystkie, a już na pewno porządniejsze......
Starsza , to nie zawsze oznacza bardziej doświadczona :)
Starsza i niedoświadczona? to jest niemożliwe, nie ma takich. No chyba , że zakonnica.
....ja na przyklad kolego spotykam sie z pewną 40 parolatką i jeste szczęśliwy z tego powodu.nie mowie tutaj oaspekcie finansowym-bo sam jestem ustatkowany(jestem jeszcze mlody i jak kolega rozpoczynajacy post mam 27latek).poznalem ja przez przypadek,ale to fantastyczna kobieta...z doswiadczonymi i dojrzalszymi to inne spojrzenie na wszystko....z mlodymi to sie spotykam dla odmiany.zycze powodzenia xxxfriendowi
oj tam oj tam-jak juz miło spędza czas w towarzystwie 40stki to niech sie bawi,korzysta z życia....jeżeli potrafi zaimponować takiej kobiecie to znaczy że nie jest byle kim i cos sobą reprezentuje,a ci od krytyki to chyba z kobietą żadną jeszcze nie byli.a to że podobają mu się'doświadczone' to kwestia gustu i tyle..
a co ma piernik do wiatraka-bo ja tez nie wiem dlaczego duze litery sa be?
Nie spędzam całych dni na forach internetowych,więc nie miałem zielonego pojęcia ,że duże litery są'ZAKAZANE'.WIEC WYTŁUMACZ MI KOLEGO O CO CHODZI Z TYMI DUŻYMI LITERAMI-A NIE JEST TO TWÓJ PRYWATNY WYMYSŁ?!AHA...A GDZIE JA PISAŁEM ,ŻE JESTEM TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI DOŚWIADCZONY?
A gdzie szukać takiej 40+ , proszę o jakieś rady. Jestem zainteresowany.
Na ulicy,w parku ,sklepie,przez znajomych itp-sam wiesz
Pewnie u lekarza w przychodni , albo w kościele. Powodzenia.
na szkoleniach,spotkaniach ,wyjazdach intrgracyjnych,służbowych, w szpitalu, sanatorium.
wiesz gdzie jest tawerna,weranda i dolce vita(w ostrowcu)-ale tam to naprawde zaje....iste egzemplarze-nawet nieuwierzysz gdy zobaczysz.chociaz w dolce vita rzadko ,ale też są...no i na miescie....ale to juz wiesz
jesli ktos na internecie, glownie na forach udziela "glosu" i odpowiada duzymi literami oznacza, ze krzyczy. ja nie mam nic wspolnego z tym co tu piszecie ;) tylko chcialam wyjasnik bo ktos ciagle dopytuje:) pzdr
GŁUCHA NIE-ALE CZY JESTŚ BOGATA W DOŚWIADCZENIE?!
I gosc kkk udzielił ci odpowiedzi dlaczego w necie unika się pisania duzymi literami ,chyba ze jest to Krzyk rozpaczy:)