SZUKAM 40PAROLATKI DO NIEZOBOWIAZUJĄCEJ ZNAJOMOŚCI/JA 27 L
a na młodszą cię nie stać-chcesz nauczycielkę seksu?-ogarnij się
a może właśnie stać go na starszą,młode teraz są mało wymagające ;/
a może liczy na "wcześniejszą emeryturę" ? to do gościa z 16:52 zresztą podpis "xxx friends" tłumaczy co to za niezobowiązująca znajomość :D
więcej inwencji ..
XXX akurat w tym przypadku nie ma związku z seksem-jeżeli masz takie skojarzenia to jestes prostakiem......nie miałeś w szkole języka polskiego?
BOGATSZE W DOSWIADCZENIE A NIE STARSZE-TO RAZ,A DWA TO ROZMOWA Z DOSWIADCZONA JEST PRZYJEMNIEJSZA I PROWADZI DO JAKIEGOS WNIOSKU,TRZY-LUBIE DOSWIADCZONE OD ZAWSZE,NAWET GDY MIALEM 18/19 LAT PRZYCIAGAŁY MOJA UWAGE DOJRZALSZE ODE MNIE....CZY TO TAKIE STRASZNE?NIEMORALNE?DLACZEGO ZARAZ SKOJARZENIA Z SEKSEM...CHYBA GŁODNEMU CHLEB NA MYSLI!TO JUZ POROZMAWIAĆ NIE MOŻNA Z DOSWIADCZONĄ...?NIE MOZNA MIEC SWOICH UPODOBAŃ?PODPIS NIC NIE MA TU NIC DO ZNACZENIA
to nie krzycz tylko babke z hospicjum se znajdź
SEKS TUTAJ NIE MA NIC DO ZNACZENIA....ALE CHYBA TOBIE BRAKUJE TEJ NAUCZYCIELKI... SKORO MASZ TAKIE SKOJARZENIA!A NAWET GDYBY-CZY TY NIE OGLĄDASZ SIĘ ZA DOŚWIADCZONYMI KOBIETAMI NA ULICY?DO CZEGO POTRZEBNA CI KOBIETA-DO ZASPOKOJENIA SWYCH POTRZEB SEKSUALNYCH???JAK MOŻESZ KOBIETĘ TRAKTOWAC PRZEDMIOTOWO???NIE WIEM CZY WIESZ Z KOBIETĄ MOZNA TEZ POROZMAWIAĆ!SPRÓBUJ Z JAKĄŚ POROZMAWIAĆ MOŻE BYĆ MIŁE DOŚWIADCZENIE.POZDRAWIAM
TAK,MOŻNA I NAWET LEPIEJ NIZ Z MŁODSZYMI-TO PRAWDA
Gdybys był taki doswiadczony to bys wiedział ze w internecie nie pisze się a zwłaszcza postów dużymi literami.
A gdzie to jest przykazane jakimi literami się pisze , czy nie pisze, chłopak pisze jak się mu podoba - wolno mu. A ,że woli starsze kobiety , to nic złego, bo bardziej doświadczone i można z nimi o wielu rzeczach porozmawiać i nauczyć się czegoś też. Gdyby mnie jakaś chciała to nie miałbym nic przeciwko, ale czy takie są?
No właśnie , gdzie w regulaminie pisze, że nie można pisać wielkimi literami?
a co masz problem z pieniędzmi?sponsorki szukasz?