Tylu tu przemadrzalkow madrsi i biznesmenow ostrowieckich a nikt nie potrafi odpowiedziec gdzie mozna w ostrowcu podjac prace za 2500 zl.potraficie tylko narzekac i uprzykszac zycie innym.taki wlasnie jest ostrowiec.!
i myslisz ze ktos ci tu napisze gdzie przyjmuja do roboty 2500 netto jak kazdy jadem pluje i wiekszosc zazdrosc ze ktos moze 5 tys netto zarobic :) nie majac wyksztalcenia :)
Nie no jednak na 5k netto jakies wyksztalcenie trzeba by miec. Chyba ze ktos jest kierowca ciezarowki albo spawaczem, to po zawodowce moze tyle wyciagnac. Tylko wtedy kursy i uprawnienia musi zrobic. Za 5 kola miesiecznie to raczej wiecej od czlowieka wymagaja niz matura.
A swoja droga - 5k netto to wcale nie sa duze pieniadze. Latwo tyle wydac miesiecznie na jedna osobe jesli chce sie doswiadczac zycia, a nie krecic sie miedzy praca, domem, telewizorek i kuchnia.
Tak PSL i reszta od lat u koryta co to posłusznie merda ogonem.
Moje 2500 , Twoje 2500 - to już jest 5000
Jak na Ostrowiec jest ok...
Bzdura! Powtarzania bujd "jak na Ostrowiec" ciąg dalszy. Spróbuj pożyć trochę, a nie tylko przeżyć za 5000 miesięcznie, a jeszcze miej dziecko albo dwa to zobaczysz jak to jest ok i na co wystarczy. Tylko niech nikt nie zacznie pisać farmazonów że ludzie mają po dwójkę dzieci, zarabiają po 1500 miesięcznie i żyją.
To nie są farmazony tylko fakty. Ludzie tak żyją z dziećmi bo muszą.
Tak....moj kumpel zarabia w Ostrowcu 12 tysi i narzeka ze malo sciubi grosza wiec pytam gdzie ta robota bo chcialbym miec 2500,tylko ze tusa same madrusie co narzekaja i mowia ze to malo ze to jałomuzna a wiem ze zarabiac we dwoje 5 tys to jak w warszawie 15 wiec gdzie tkwi problem chyba tylko w ludziach ktorzy nie robia nic a chcieli by miec miliony....kto da w Ostrowcu wiecej niz 3 tys.nikt ...malo ktory.Potraficie tylko narzekac a pomocy z was zero bo nikt nie pomoze nie podpowie gdzie mozna dobrze zarobic w Ostrowcu.
Nie narzekaj, tylko wyjedź. Nie wiem na co liczysz? Że ktoś Ci palcem wskaże "o idź tu, tu płacą 3 kafle za patrzenie w sufit".
Za patrzenie to mozy ty masz,ja chce pracowac i zarabiac a tu same przemadrzalki 3tysie to guwno a sami dymaja za 1500 bo nic nie potrafia tylko narzekac i cisnac innym tak jak ty.21.55