Wg. mnie tragedia, to przecież tylko 14 zł na godzinę, albo lepiej 3 euro. To tak jakby ukrainiec ci powiedział, że pracuje za 3 zł i zapytał czy mu zazdrościsz.
Legalny jest slaby w liczeniu, bo on bardziej literat i pisze bajki o sobie slodziak:-)
a czemu mam liczyć 160 razy 14 skoro założyciel tematu pyta o 180 godzin geniuszu? Z matematyką u mnie lepiej niż u każdego z was.
legalny dmuchnales te lalki co kazalem ci kupic? bo widze ze nadal nie spusciles glupocizny z lba :D
Podejme prace za 2500 zl tylko gdzie...piszcie jestem bardzo zainteresowany,chodze pytam i wszedzie min.na poczatek.wiec gdzie tak placa??? Prosze pomozcie.
w Ostrowcu tak.. w każdym większym typu Kielce, Tarnów, Mielec to ochłapy. Oczywiście pod warunkiem, że masz gdzie mieszkać i ta kwota idzie tylko na codzienne życie. Jeśli masz jakikolwiek kredyt to już nie jest to różowo.
W Ostrowcu podejme prace za 2500 tylko prosze o pomoc gdzie ? Nikt mi takich pieniedzy nie zaproponowal a na forum az wrży ze tak placa wszedzie,wiec prosze o pare wskazowek gdzie mozna skladac cv.
No lezy na ulicy i prosi sie o podniesienie. Praca za wieksze pieniadze jest po znajomosci dla swoich kolegow. Ochlapy zostaja dla Kowalskiego. Najnizsza krajowa i do roboty.
Musisz się zapisać do jedynej i słusznej partii.Pracę dostaniesz od zaraz.