Sam jesteś gamoń skoro godzisz się pracować więcej niż 160 godzin w miesiącu. Rozumiem mniej ale więcej to już niewolnictwo.
Ciolku z 22:09, norma to jest 168 lub 176, a sporadycznie trafia się nawet 184.
A co to za norma 180 godzin? 5 dni w tygodniu plus soboty? Kasa dobra dla kogos kto mieszka z rodzicami ktorzy daja mu dach nad glowa i jedzenie. Nie wyobrazam sobie samodzielnego utrzymania z taka wyplata, to by bylo jedynie na przezycie, a nie na zycie.
zapraszam tych wszystkich lamusow co tak kozacza ile to nie zarabiaja wieczorem pod market na parking zobaczymy czym przyjedziecie :D
08:34 twoja stara wozilem wczoraj i stwierdzila ze bylo jej dobrze :D
Myslisz ze czyjas stara jest taka jak twoja,co by sie tylko wozila.....haaaa
Ja zarobiłem za miesiąc przy obwodnicy Cmielowa 4000 PLN na rękę.To jest dużo,czy mało?
bardzo dobrze, nie słuchaj innych, sami by chcieli tyle zarabiac, baa nawet jakby wzieli z 3 to by sie cieszyli
Tylko jeden jest tego minus-robiłem na umowę-zlecenie,ale w normalnych godzinach pracy.
16.04, to zależy ile godzin przepracowałeś w miesiącu. Jak 160, to nie jest źle, ale jak 300, to lipa.
To zależy ile godzin w miesiącu przepracowałeś. Jeśli 160 to całkiem nieźle. Im jednak więcej tym słabszy zarobek. Można zarobić bowiem i 10 000 pracując po 18 godzin na dobę siedem dni w tygodniu ale czy to będzie dużo ?
przyznala sie w skryciu, ze narobila wiecej takich debili jak ty haaa wiec szukaj rodzenstwa lepiej i nie pisz glupot na forum :D skoro nic madrego nie potrafisz hehe