Z 0,09 na 0,30gr.To jest skandal.Skad sie wziela taka cena? Tylko troche wiecej.to place za prad z calego mieszkania.
a JAKBYŚ CHCIAŁ PŁACIĆ ?? Z POŁOWY MIESZKANIA??
Z calego mieszkania lacznie z wszystkimi mediami do zakladu energetycznego.Gosciu z 11.10 nie badz taki hop siup i nie zgrywaj idioty.
Znajoma mi mówiła, że w Rynku w blokach należących do SM Krzemionki spółdzielcy za energię elektryczną mają płacić miesięcznie po około 50 zł !!! Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeśli to prawda to jest to prawdziwy SZOK !!!!!!
11:29
No to się nie zdziw, bo są! Jeden blok od strony głównej Rynku tam, gdzie stoi choinka, przylega ścianą boczną do budynku Banku PKO BP, drugi blok ma adres Siennieńska.
Tam gdzie była Margerita to OTBS-u
11:42
Człowieku, masz wyraźnie napisane, że dwa bloki: jeden z adresem Rynek, drugi z adresem ul.Siennieńska należą do SM Krzemionki. To w tych budynkach spółdzielcy otrzymali do zapłaty co miesiąc po ok. 50 zł !!!! za energie elektryczną ! SZOK !!!!!
No i macie podwyzki,ale tyle aż,zainteresować się trzeba i popisać tu i tam?
Chyba, ze ta wstawka pomiedzy PKO a starym blokiem gdzie była Margerita.
Gość
Dziś, 11:05
A skąd wziąłeś taką cenę ,jaką taryfę masz bo ja mam G11 i kaszt to 0,58
Tu nie chodzi o taryfę tylko o prąd na klatce schodowej. Za ten z mieszkania każdy płaci indywidualnie do zakładu energetycznego gościu 11:46.
Proponuję pójść do spoldzielni i dopytać, wyjaśnić. Na forum z pewnością się dowiecie jaka jest przyczyna. Ale lepiej siać zamęt
Jak nie jesteś z Krzemionek, to się nie wypowiadaj. Faktem jest, że opłata za energię elektryczną na klatkach wzrosła o ponad 100 %. W blokach w Rynku aż 240 %? bardzo możliwe. Ale czemu aż tyle! 50 zł opłaty co miesiąc, szok!
Gościu 12:17- 50 zł za miesiąc, ale od jednego mieszkania?
Dlaczego oplate za energię elektryczną w Krzemionkach naliczaja od powierzchni mieszkania ? podobnie za najem pojemnikoworaz poz.koszty wywozu odpadow czy za działalność społeczno wychowawcza