Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: 227135992 - dręczący telefon - co robić?

W moim tel, akurat nie ma takiej możliwości blokady. Wiele razy odbierałam telefon ale po paru sekunach ciszy, połączenie było zakończone, odzrucałam połączenia ,ignorowałam i nic. Dziś w końcu odezwała się jakaś Pani,okazało się że dzwoni z Netii, wiązanka jaką Pani ode mnie usłyszała nie jest do przytoczenia.na konievc poprosiłam żeby nigdy więcej do mnie nie dzwonili.Narazie od 12:30 cisza, zobaczymy jutro. Popatrzcie tylko co Netia robi ,dla mnie ono są nienormalni, jak można ustawić automat żeby dzwonił do kogoś po 40 razy dziennie.I mimo że wcześnie trzykrotnie dzwoniłam do Netii z prośbą o zablokowanie tego numeru,. olali sobie wszystko.Taka to firma.

Gość_nela
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: 227135992 - dręczący telefon - co robić?

http://kto-dzwonil.pl/index.php?numer=227135992

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czy nękanie to nie tylko wtedy kiedy ktoś cię prześladuje? Czy wydzwanianie w sprawie reklam można uznać za realne zagrożenie i podciognąć pod nękanie, chyba nie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

jak masz smartfona z androidem to :

ustawienia - ustawienia połączeń-odrzucanie połączeń-lista odrzucanych , tam dodajesz ten numer, póżniej wracasz i w odrzucanie połączeń masz - tryb odrzucania połączeń. Wchodzisz tam i zaznaczasz opcję Odrzucaj połączenia na liście. W moim przypadku to działa.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

to nie jest netia, wszyscy piszą o warszawskim numerze a nikt nie policzył cyferek. Z numerem kierunkowym Warszawy powinno być 22 xxx xxx xxx czyli 9, a jest 22 713 59 92 czyli 7.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

zgłoś na policję nękanie i zakłócanie miru domowego.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wyrzuć go

Gość_mieszkaniec ogrodów
        Zgłoś
        Odpowiedz

do mnie zadzwonili kiedys po 21 aby przeprowadzić ankietę.......... dziecko mi sie obudziło, ja wnerwiono, bo już przysypiałam. Wydarłam się tam na nią,, a ona jeszcze z pretensjami, ze pracują do 22 i może dzwonić- łał, super!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę