Dla tych kobiet dziewictwo to taka moneta przetargowa i warunek - "Dam ci ale dopiero po ślubie bo to mój największy skarb" . Nie ma ślubu - nie ma ciurlania :)
Dla wszystkich zakochanych będących w związkach ta oto piosenka ALEXANDRA-POPŁYNIEMY DALEKO:-)
Mylisz się gościu 00:02. Nic nie rozumiesz ale to nie mój problem.
A po ślubie laska sie okazuje "panna kłoda" albo tak się jej spodoba ze daje na prawo i lewo. Można sie naciąć.
Właśnie o tym cały czas wcześniej mówiłem, żeby dziewice popukały się w głowę. Bo po ślubie pannie może się spodobać i będzie balety robić na całego, albo może być tak drętwa, że maż ją oleje i będzie się zadowalał z innymi paniami.
Każda dziewica ma swój rozum, swoje potrzeby i chyba nie potrzebuje takich komentarzy, niekiedy niewybrednych od znawców tematu lub raczej pseudo-znawców.
Ma ochotę utrzymać jak najdłużej dziewictwo to jej wybór i tylko jej.
Gościu 13:28 widać, że jesteś jeszcze niedojrzały psychicznie więc lepiej nie bierz się za seks bo możesz kogoś skrzywdzić. Serio.. Masz podejście jak dojrzewający chłopak z podstawówki.
Jeśli przed ślubem się okaże to ją tylko dlatego zostawisz???? W takim razie gratuluję podejścia. Seks to nie zawody, wszystko zależy od obu stron i jeśli ona jest jak to nazwałeś "kłodą" to być może dzieje się tak z powodu tego, że jej partner nie potrafi jej rozruszać.