Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

22-letnia dziewica

Ilość postów: 98 | Odsłon: 10457 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: 22-letnia dziewica

To nie chodzi o wychwalanie. Miło jest jednak gdy mąż i żona są tymi pierwszymi dla siebie. Ja z perspektywy czasu widzę, że to bardzo zbliża. Żeby tak jednak było, nie trzeba spieszyć się z seksem, dobrze poznać partnera i dopiero gdy ma się pewność, że chce się z nim spędzić życie można pomyśleć o miłości cielesnej. Wiem, że teraz to takie nie modne ale cóż, nie każdy musi podążać za nowoczesnością..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja byłam pierwszą kobietą dla mojego męża i szczerze mówiąc nie miało to dla mnie najmniejszego znaczenia . Nie wynikało to z tego że czekał na tę jedyną czy coś takiego tylko po prostu byłam pierwszą dziewczyną , która udało mu się zaciągnąć do łóżka (a właściwie to ja go zaciągnęłam). A ponieważ okazało się , że jest nam ze sobą fantastycznie i nie tylko w tej sferze to się pobraliśmy . Nie miał znaczenia fakt , że ja byłam bardziej doświadczona a nawet więcej - maż zawsze mi powtarza , że chciał mieć żonę, która uwielbia seks i cieszy się ,że taką ma. Jak przy piwie czasem męskie rozmowy schodzą na te tematy to większość kolegów żali się , że żony po latach już nie są zainteresowane seksem a mój mąż tylko się wtedy śmieje :)

Gość_Magda
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 92

Odp.: 22-letnia dziewica

Źle to pojmujesz ona ale masz do tego prawo. Ja myślę inaczej i też mi jest wolno. Pozdrawiam ;)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Moja znajoma też 25 letnią dziewicą tylko ze 145kg.wagi i chyba nikt nie ma ochoty ani odwagi.

natan
        Zgłoś
        Odpowiedz

dzwoń po Dżejkoba, nie jest wybredny. Upijesz i zrobi z tb co chce, hehe ! ;)

Gość_Prawiczek
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Dziewica, dziewicom a Francje i Grecje może mieć opanowane do perfekcji.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

18:33 to żle myslisz.ON Cie oklamuje! Kazdy chlop mysli o innej, po miesiacu a nie 10 lat po slubie, wiem co mowie i tak wogole przestancie ten watek juz odswiezac.NIE ma juz m- jak milosc czy co???

Gość_toperz
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

A ja też czekałam do 24 roku życia na tego właściwego i nie żałuję. Dziś jesteśmy szczęśliwym małżeństwem z 15 letnim stażem i zaznaczam że nie jestem moherem /oboje uważamy się za ateistów/

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Tez długo byłam dziewicą bo bodajże do 25 roku życia, nie z jakiś zasad po prostu tak wyszło, nigdy nie było zgrania. straciłam dziewictwo i nic się nie zmieniło. Nigdy nie uważałam, że to skarb dar czy jak to tam nazywacie, ale tez nie było mi z tego powodu wstyd. A już na pewno nie była to najcenniejsza rzecz we mnie, bo uważam, ze jestem dużo więcej warta niż kawałek błony w pochwie. do czego zmierzam, żałuję że nie spotkałam kogoś odpowiedniego wcześniej, bo seks to cudowna sprawa, z perspektywy czasu wiem, że mogłam to inaczej rozegrać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Straciłaś te 8 lat co najmniej, lat rozkoszy i przyjemności. Lecz wszystko przed Tobą i podoba mi się Twoją świadomość sprawy, trochę anatomiczna, ale dla mnie również romantyczna. Lubię Cię :)

Lucyferus
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dzięki Lucyferus, to prawda straciłam kilka lat ale spokojnie już to nadrabiam ;)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

Dlaczego tak zaznaczasz ten ateizm? Odnoszę wrażenie, że w dzisiejszych czasach przyznanie się do wiary jest czymś wstydliwym. Jak dla mnie trochę to smutne..

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie napisałam, ze jestem ateistka, jestem wierząca, ale nie ze wszystkim się zgadzam co nam Kościół narzuca choćby in vitro, antykoncepcja czy inne sprawy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

hej wlasnie jak sie dziewczyny zapatruja na aspekt wiary, ja np jestem kompetnie niewierzacy czy dla kobiet jest to przeszkoda?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 91

Myślę, że ten wątek to podpucha. A traktując sprawę poważnie, to pewnie niebawem Ci się przydarzy. Pilnuj tylko, żeby nie było byle jak i z byle kim, bo może to zapamiętasz na wiele lat. Warto mieć przyjemne wspomnienie. I nie jest to żaden wstyd.

SCZ
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 96

pelen szacunek,super ze sa jeszcze takie dziewczyny ,calus

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę