Dokładnie 18:19 z taką energią i determinacją jak PIS zaczął swoje rządy i dalej ciężko pracuje to na prawdę wielki szacunek. Należy się im GŁOS w wyborach.
Nawet dwa, bo tak ciężko pracują że im się nagrody należały.
Popieram. Oczywiście że tylko PIS. Idę i głosuję na ta drużynę.
Zapomniałeś dodać "Biało-czerwoną drużynę", a wiesz dlaczego tak się nazywają, bo połowa z nich, to byli działacze PZPR, czy "z czerwonymi podniebieniami" ;-);-)
Wiesz gdzie mam Twoja opinię 22:49 ? No. Mój głos idzie na PIS i Twoje gadanie nic tu nie zmieni. Skończyłem.
A my na Szaginiana czas pogodzić państwa. Gdzie dwoch się bjie tam trzeci korzysta.
12 dni do wyborów samorządowych.. 230 dni do eurowyborów.. rok do parlamentarnych.. W przeciągu 12 miesięcy Polacy zadecydują - wschód albo zachód.. bo trzeci kierunek NIE istnieje! Tym razem to czas decyzji na pokolenia.. przy czym ostatnia szansa na powrót do Zjednoczonej Europy.
Powrót do Europy ,na zasadach wasala ? dziękuję za takie łaski .
W podziekowaniu za szacunek dla milionow Polakow jaki okazal PIS w ciagu tych 4 lat z pewnoscia zaglosuje na Prawo i Sprawiedliwosc
Jak na razie położenia nie zmieniliśmy bo cały czas jesteśmy q Europie. Chyba że wolicie Rosję. A jeśli tak to droga wolna. Papcio Putin chętnie przygarnie.