No ja mam w tym dniu urodziny. Pewnie będę urządzać jakieś małe przyjęcie ;)
To koniec kalendarza Majów - analogicznie jak 31-12-2012 to koniec kalendarza ludzi współczesnych.
Ale jak ktoś się boi końca świata to niech przez te kilka dni szaleje ile wlezie - przynajmniej jest dobry pretekst żeby spróbować nowych być może zakaznych rzeczy :)
W piąteczek wypada.
Apo? A po co to pytanie? :)
Wg mnie to powinno być 20.12.2012. To by miało jakiś sens. 20 i 12.
A moim zdaniem coś huknie. Coś tzn kometa Niburu. Przeczytajcie przepowiednie Świętej Saby czy Ojca Pio. Nawet Watykan potwierdził, że wielka kometa zmierza w kierunku Ziemi i jest już bardzo blisko. Nie wiem jak to będzie. Ale ledwo ledwo wyszłam za mąż, muszę pognębić trochę męża, a na to potrzebuję czasu :D
Myślałem że obserwacją nieba zajmują się astronomowie - a tu się okazało że Watykan :D
no to na co czekacie bunkry na szybkiego budujcie bo mało czasu zostało
Gnębij go ile wlezie tylko i ile razy tylko będzie mógł,czasem daj mu złapać oddech i od nowa
no cóż..jedni wierzą inni nie..a ja i sąsiedzi ku przestrodze zrobimy małe zapasy wody,paliwa do agregatu itp.i w razie czego będzie jak znalazł..a nóż coś będzie nie tak ?
posluchajcie tego http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&client=mv-google&v=XKsz-1WsI5k
Weronika, jakiej św Saby? Chodzi ci może o przepowiednie królowej miasta Saba? Autorstwo i datowanie jest bardzo wątpliwe. Podaje się w tych książeczkach sprzedawanych pod Jasną Górą, że autorką przepowiedni jest etiopska królowa z miasta Saba. Ona to miała prorokować Salomonowi.
Wigilia moich urodzin ;)
Mam nadzieję, że doczekam.
data jak data, zagram wtedy w totolotka