mam 200 tysiecy i myśle czy w coś nie zainwestować w ostrowcu, co byście polecili?
Kiedyś byłe kible na dawnym Pl.Wolności -mógłbyś tam zacząć budowę metra! Przyda się.
Pizzerie, Apteki, limpexy i szkoły temat już nieaktualny. Teraz to tylko konkurencja z Mopsem i PuPem w ich stronę dąż
kupić euro w połowie lipca-było po 4,0 teraz jest po 4,5
to trzabyło kupic jak wiedziales ze tak bedzie, kupie teraz a potem spadnie na 4
Fajne centrum sportowe. Squash, silownia itp. Squash jest coraz bardziej popularny a najblizej dopiero w Kielcach za kosmiczne pieniadze. Brak konkurencji - wciaga i jak ktos raz zagra chce wiecej.
tu nie ma porządnej dyskoteki takiej z prawdziwego zdarzenia, takiej żeby nie bujały się po niej łyse podejrzane typy handlujące tym i tamtym i żeby nie wpuszczano małolatów.często widzę takie 16 w hokus pokus jak się upiją widok jest żenujący
Ja bym otworzył firmę Taxi-ryksza w sezonie letnim zarabiasz kasę i nakłady nie duże.Pracownikami byliby studenci z Ostrowca na umowę zlecenie.I kasa duża nie potrzebna.
A kto by do takiej dyskoteki przychodził jak nie wspomniane towarzystwo?
wszyscy mpormalni wyjechali, a po za tym duzo osob studia i te sprawy i pozostali tylko lyse karki bez szkoly
ale 200tys na biznes to wcale nie dużo. np. dobry fitness (squash,spinning,aero,itp) +lokal,pracownicy do tego np.sauna,solaria,masaże 200tys jest mało; dyskoteka (nie mordownia tylko mówimy o profesjonalnym klubie) to taka kwota w części na pewno pokryje ale nie wystarczy.
bo mieć 200tys i chciać zainwestować to w zasadzie tak jakbyś miał 150 tys bo 50 trzeba na opłaty,ewentualny czynsz,pracowników.
możesz spróbować np z siecią sklepów wszystko po 2,99 czy 5,00.
bierz kasę w kieszeń i uciekaj z tego grajdoła jak najdalej :)))
ale powiem ci ze tych sklepikow jest duzo na ostrowcu wiec nie sadze zeby to byl taki dobry biznes, ewentualnie kantor ale w sumie to nie wiem jak one dzialaja dokladnie, bo powiem wam ze jeszcze nie widzialem biednego wlasciciela kantoru, takimi furami sie woza ze szok, chaty to doslownie palace, mowie o ostrowieckich wlascicielach kantorow, wiec na pewno maja kolosalne zyski