Nie tak dawno mieliśmy aferę w PSL. Wówczas pewien były poseł z Platformy mówił, że w PO wałki są jeszcze większe. Na potwierdzenie nie trzeba było długo czekać.
ależ to nie może być prawda !!!
to kaczyński tak sobie wymyslił razem z macierewiczem !!!
-----
bo jakby to była prawda, to pismen znowu musiałby interweniować w tym wątku...
ale nie uprzedzajmy faktów...
poczekajmy...
Następna gazeta usiłująca wyprzeć z rynku Radio Erewań.
Nie podali od kiedy zostali zatrudnieni. Nie podali ilu członków innych partii pracuje w państwowych spółkach. Nie podali ilu członków PiS było zatrudnionych w państwowych firmach za czasów PiSowych rządów.
Taka prosta wrzuta. W Radiu Erewań powinni się bać
Szkoda slow na to co wyprawia to ugrupowanie. I skad az 30% poparcia dla nich? Rozumie tych co maja w tym interes ale az tylu ich nie jest wiec tylu naiwniakow?
Jak zwykle czepiasz się autora, ale nie bój się nie zapomniał o Radomiu:
"14. Zbigniew Banaszkiewicz
wiceprezes i p.o. prezesa ARiMR, członek rad nadzorczych pięciu spółek z pośrednim udziałem skarbu państwa szef ZP PO w Radomiu i członek zarządu regionu mazowieckiego PO"
Każdy dziennikarz, który napisze krytyczny tekst na PO jest przez pismena obrażany. Śmieszne te i tragiczne zarazem, że można mieć takie klapki na oczach. Pismen!!! Obudź się, póki jeszcze nie jest za późno, nie idź tą drogą ;) Kolesie z PO nie są wcale tacy cacy, za jakich ich uważasz, a Tusk jest najgorszym premierem, od 89roku. To jest moje zdanie, wolno mi je mieć, prawda?
jak się uważniej poczyta są też ludzie ze świętokrzyskiego :)
Róznica polega na tym, czy pisze dziennikarz czy dziennikarzyna. A ten jak raz miał niezmiernie wybiórcze klapeczki na oczach. Takie "układziki" są w każdej partii i większości samorządów.
Twoje zdanie moze sobie byc dowolne, trudno abys mial inne skoro jestes milosnikiem okreslonego sposobu patrzenia na swiat podziemny.
Dopisałbym jeszcze niejakiego "pismen", chociaż może i tam już jest. Dlatego tak broni jedynej słusznej i PO srebrniki łapę wyciąga, czerpie pełnymi garściami ... :)))
no, jak widać pismen jednak interweniuje w wątku.
więc to chyba jednak prawda !!!
Słabiutki ten wywiad pulsu biznesu!Ja jeszcze dodam:Radlak-prezes zeork i rada w wodociągach,Żywczyk-rada Otbs,Fornalski -rada Mpk,Parszowski-rada Zp,Suska-Pup,Gatkowska-Mops ,tyle można sprawdzić na stronach firm.Kto ma wiedzdzę niech dodaje innych
A ty ziejesz z zazdrosci bo ZUS nie chce ci zaplacic a jeszcze zabiera Twoje srebrniki na moja emeryturke.
Miały być inne, nowoczesne standardy, a wyszło jak zwykle... Nie dajmy sobie zamydlić oczu prymitywnymi metodami rozmywania odpowiedzialności w myśl zasady ,,przecież wszyscy tak robią" stosowanymi przez @pismena!!! W przeciwnym razie za zawsze będziemy robieni w przysłowiowego balona... Wystarczy przypomnieć sobie expose rudowłosego Pinokia i skonfrontować je z rzeczywistością opisaną w tym artykule. Chyba najwyższy czas pokazać gest Kozakiewicza tej mafijnej ośmiornicy, która oplotła państwo swymi brudnymi mackami !