No widzisz Alexis zero umiejętności dedukcji u mnie. Ja jednak uważam że mętnie PiSzesz. Wstyd jak diabli. Weno się mocniej ogarnij.
Czasem przychodzi mi do głowy taka myśl wiecie? Może i zapytanie. Dlaczego w tematach, które przeznaczone są że tak się wyrażę - dla starszych ludzi(bardzo szanuję) wypowiadają się osoby, które o hucie słyszeli tylko i wyłącznie z gazet, z mediów?
To tak jakbym ja się wypowiadał, że za komuny było lepiej. Bo co? Bo słyszałem o tym w TV?
Alexis, nie gniewaj się, proszę Cię o to, ale w tym temacie nie znajdziesz poparcia. Ani od gościa z netii, ani od żadnej innej osoby, która jednak o hucie wie o wiele więcej, aniżeli nam się wydaj(pomijając netię rzecz jasna). Młodzi ludzie! Dla Was tematy tak jak i dla mnie to wiecie jakie są. Co zmienić w Polsce, jak żyć lepiej, co tworzyć nowego. Tematy takie jak w tym wątku pozostawmy starszyźnie! Naprawdę tak będzie najlepiej. Czy ja źle gadam, no źle? Ja chcę dobrze, dla Was i waszego pokolenia!
Pan i Pani Smith mi się kojarzy.
SITPH
Z tego co widać Galeria wygrała - szykuje się fajny koncert z Rayem. Huta organizuje coś, ale tylko coś małego (talenty rodzin hutniczych i marny talon). Po prostu Właściciele nie czują tej tradycji. My jesteśmy z nią związani od lat i dlatego jest dla nas ważna. W każdej rodzinie ktoś jest pracował lub pracuje w Hucie i dlatego jest nam bliska. Dla obcych to tylko biznes. To oczywiście moja opinia. A jakie Wy macie odczucia?