Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: 20 tys. zł kary dla Radia Maryja za ukrytą reklamę

"Jasna czy Łysa Góra? - Środa o pielgrzymce Radia Maryja" - http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12098931,Jasna_czy_Lysa_Gora____Sroda_o_pielgrzymce_Radia_Maryja.html

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: 20 tys. zł kary dla Radia Maryja za ukrytą reklamę

dobry artykuł, choć ja juz wczesniej wiedziałem ,że Jezus nie dojedzie na to spotkanie na Jasną........

Burzum
                Zgłoś
                Odpowiedz

dobry artykuł, choć ja juz wczesniej wiedziałem ,że Jezus nie dojedzie na to spotkanie na Jasną........

Burzum
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

"18% czasu antenowego to audycje religijne - sami sie do tego przyznawali podczas posiedzen komisji kultury. Wiec i tak kolega byl laskawszy."

http://www.radiomaryja.pl/informacje.php?__i=program

A co do pani Środy to uwielbiam jej teksty- zawsze prezentuje poziom takiego typowego antyklerykała, żadnych tam sensownych zdań tylko zawsze coś w stylu "Polska staje się krajem fundamentalizmu religijnego".

"Pomijając państwa islamskie, tylko nasz kraj wśród państw rozwiniętych i cywilizowanych jest tak zależny od niewykształconych i roszczeniowych kościelnych elit."

Z tekstu wynika, że czarni trzęsą Polską, piszą ustawy pod siebie, dobierają sobie przywileje oraz są odpowiedzialni za wszystko, kraj jest pod okupacją Watykanu, a BOR i Wojsko to tak naprawdę Gwardia Szwajcarska.

Tylko księża są u nas powodem niedostatku, nie rządzący.Denerwuje mnie to już, że ktoś bez przerwy odwraca kota ogonem. RPP jako koalicjant Platformy robi dokładnie to co od niego oczekiwano- spuszcza zasłonę dymną. Janusz Palikot przed wyborami mówił, że "posłowie nie piszą ustaw, nie spełniają swojej roli, ale to się zmieni". Tymczasem jego ludzie również tego nie robią. W kółko tylko aborcja, in vitro, aborcja in vitro. DAJCIE LUDZIOM PRACĘ TO BĘDĄ MOGLI SAMI SOBIE OPŁACIĆ TE ZABIEGI, nie potrzebują ryby tylko wędki.

Mruwa
                Zgłoś
                Odpowiedz

Zaraz zaraz invitro dopiero pro Rydzykowi chcieli dopiero zabronić pod karą więzienia ,więc niby jak opłacić ? na Ukrainie ? jak to obecnie się robi ze skrobankami ? .

Czlowiek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Też mi autorytet zacytowałeś! Jak Ty masz takie autorytety jak ta feministka środa to nie dziwota, że potem takie bzdury na forach wypisujesz. Jak już kogoś cytujesz to zacytuj kogoś mądrego!

Gość_Aru
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jaki jest numer konta do wpłaty dla ojca dyrektora?

Gość_babcia moherowa
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

np prof. Jerzego Roberta Nowaka ___ hahahaha

Burzum
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Może być, ale może jeszcze lepiej zacytować niekwestionowany autorytet moralny świata czyli Ojca Świętego Benedykta XVI:

"Pozdrawiam uczestników Pielgrzymki Rodziny Radia Maryja zebranych na Jasnej Górze, którzy modlą się za Ojczyznę, za rodziny i o wolność słowa - powiedział wczoraj Ojciec Święty do Polaków podczas modlitwy "Anioł Pański" w Castel Gandolfo. Benedykt XVI zapewnił: "Włączam się duchowo w te wydarzenia, upraszam dobro i pokój dla świata, Polski i każdego z was. Z serca wszystkim błogosławię".

Gość_Aru
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Człowieku! Zamieściłeś linka do wypowiedzi rozhisteryzowanej lewaczki słynącej z nienawiści do Boga i Kościoła mającej czelność na dodatek podpierać się Jezusem Chrystusem i Janem Pawłem II podczas gdy na co dzień naukę ich obydwu (to ta sama nauka) ma głęboko gdzieś. Pierwszy przykład z brzegu: Jan Paweł II w Kaliszu w 1997 r. mówił o aborcji, że to największe zło wspołczesnego świata, a naród który zabija własne dzieci jest narodem bez przyszłości. Może więc ktoś mi przytoczy zdanie p. Środy na temat tego nauczania Papieża? Żałosna kobieta.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

A w czym sklamala, przeciez napisala prawde o tym zlocie i gloszonych tam tresciach.

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie kompromituj się, pierwsza ateistka w tym kraju będzie mi mówić czy tam był Jezus Miłosierny czy nie. Przecież ona nie wierzy w Jezusa, więc jakim prawem takie rzeczy wypisuje. Czyżby nagłe nawrócenie? Chyba jednak nie, bo inaczej wiedziałaby, że Jezus jest obecny w Najświętszym Sakramencie podczas każdej Mszy Świętej. Już naprawde nie miałeś kogo zacytować. Szanuj się chłopie!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A kogo ze zgromadzonych ten aspekt interesowal, mieli wazniejsze sprawy do omowienia - w czyjej przemowie na 1 miejscu byl Jezus?

pismen
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

No oczywiście pani Środa wie najlepiej gdzie jest Chrystus a gdzie go nie ma, kiedy zabójstwo człowieka to zabójstwo a kiedy zabieg, co kogo interesuje a co nie.... Jesteś tak samo żałosny jak ona, histeryzujecie obydwoje bo wiecie, że Kościół był, jest i będzie, a bramy piekielne go nie przemogą. Już nie tacy jak wy z kościołem walczyli, dziś nie ma po nich śladu, skompromitowani przez historię odeszli w niebyt.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

"czasy, gdy to Kościół decydował, jaki kształt ma Ziemia i co robić z tymi, którzy z opinią Kościoła się nie zgadzają, dawno już minęły. Jak się jednak okazuje - nie w Polsce."

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ty to sie nie odzywaj Czerwony Pająku!!

Gość_234
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 36

I Bogu dzięki

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 39

"Już nie tacy jak wy z kościołem walczyli, dziś nie ma po nich śladu"...

Racja... inkwizycja, stosy, wyprawy w celu szerzenia chrześcijaństwa (mieczem i ogniem). Żadna inna religia nie przelała tyle krwi... A to to nie jest przypadkiem kompromitacja??

Zacząłbym wierzyć w Boga, ale odstrasza mnie ogromna ilość pośredników.

Gość_ateista
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -