KONSTYTUCJA POLSKI BRONI POLSKĘ PRZED ZAPĘDAMI DYKTATORSKIMI MALUTKICH;;POLITYKOW;; TRZEBA JĄ CHRONIĆ I PAMIĘTAC>
Człowiek, który pisać po polsku nie potrafi, zabiera głos w sprawie obrony Polski... Hipokryzja.
Konstytucję trzeba zmienić bo ta jest pisana przez postkomunistów. Tyle w tym temacie.
Nie ma niezaleznego TK...ZOSTALA TYLKO KONSTYTUCJA.
Racja. Niezależny TK był tylko wtedy jak 100% sędziów było wybranych przez PO (z czego 3 niezgodnie z konstytucją).
Za to teraz TK jest wybrany zgodnie z prawem a przeodniczaca jest ech szkoda gadac.
Nie mam zamiaru dyskutować o poziomie sędziów oraz przewodniczącej TK, natomiast uzasadnij, czemu według ciebie TK jest wybrany niezgodnie z prawem. Póki co powielasz zwykłą medialną papkę bez żadnych argumentów.
ha ha ha dokładnie 17:56
Żona ps.Wolfganga rządzi w Trybunale K.To są właśnie rządy PiSu
Jak Rzepliński (członek PZPR, II sekretarz POP, doradca Kieresa, koordynator ds. służb specjalnych, człowiek, który doprowadził do utajnienia akt lustracyjnych czym zablokował lustrację najważniejszych osób w państwie) rządził w TK to było wszystko cacy... :D Ależ hipokryzja.
Czy uważasz,że wobec haseł PiS-gorszy sort,komuniści i złodzieje-tacy jak p.Piotrowicz(prokurator stanu wojennego)p.Przyłębski(ambasador w Berlinie,mąż sędzi TK-współpracownik SB),z-ca p.Przyłębskiej -p.Muszyński-obecne SB-to nie jest HIPOKRYZJA????!!!!-do gościa z11:11
do gościa 18:53 : niestety Oni nie zrozumieją. Oglądając tvp też w końcu kiedyś byś uwierzył w to co wierzy pis-owski elektorat. Czasem z ciekawości przełączam na wiadomości o 19.30 i wierz mi, że manipulacja to ich główne hasło. Wszyscy przecież wiedzą, kto zasiada w szeregach pis, wszyscy wiedzą że nie rzadko są skażeni sb ludzie, którzy współpracowali z sb, przeszłości nie da się zmienić i to się (mam nadzieję) obroni. Według dzisiejszych informacji w radio zet i rmf, poparcie dla pis spada. Trzeba przetrwać i tyle. I zmobilizować się. A nierobów i kombinatorów do łopaty zaciągnąć.
W PO jest więcej byłych PZPRowców niż w PiS. Nie mówiąc już o ZSL. Najpierw wyjmijcie baobab ze swojego oka a później szukajcie drzazgi u innych komuszki.
Najlepszy sorcie i Panisko drogie, przypominam CI, że po nie rządzi od ponad roku - nie wiem czy tego nie zauważyłeś jeszcze? co do towarzyszy współpracowników kapusiów, zacznijmy od Waszego towarzysza Piotrowicza, a zakończmy na wodzu Jarosławie. mnie więcej nie potrzeba.
co do stwierdzenia "komuszki", mój ojciec strajkował i głodował wiele dni w szeregach solidarności, walczył CZYNNIE z komunistyczną władzą, więc ktoś taki jak Ty nie może mnie obrazić bo jesteś za cienki dla mnie :)
Brawo Lucynko z 8:34.Nic dodać nic ująć.
A po co nam tk????
Uważacie konstytucję za świętość ona była pisana na 20 lat. Później powinna być uaktualniona .
Jest wiele państw bez tk i jakoś świetnie sobie radzą np USA
Jestem Ciekaw ilu z tych obrońców konstytucji miało ja w reku.
W konstytucji obecnie obowiązującej brakuje podstawowego artykułu o przewodniej roli partii i błogosławionej nieomylności jej wodza