Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

20 lat KONSTYTUCJI.

Ilość postów: 18 | Odsłon: 786 | Najnowszy post
  • 20 lat KONSTYTUCJI.

KONSTYTUCJA POLSKI BRONI POLSKĘ PRZED ZAPĘDAMI DYKTATORSKIMI MALUTKICH;;POLITYKOW;; TRZEBA JĄ CHRONIĆ I PAMIĘTAC>

Gość_POLAK PATRIOTA.
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 20 lat KONSTYTUCJI.

Człowiek, który pisać po polsku nie potrafi, zabiera głos w sprawie obrony Polski... Hipokryzja.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: 20 lat KONSTYTUCJI.

Konstytucję trzeba zmienić bo ta jest pisana przez postkomunistów. Tyle w tym temacie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Nie ma niezaleznego TK...ZOSTALA TYLKO KONSTYTUCJA.

Gość_Marek.
      Zgłoś
      Odpowiedz

Racja. Niezależny TK był tylko wtedy jak 100% sędziów było wybranych przez PO (z czego 3 niezgodnie z konstytucją).

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Za to teraz TK jest wybrany zgodnie z prawem a przeodniczaca jest ech szkoda gadac.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie mam zamiaru dyskutować o poziomie sędziów oraz przewodniczącej TK, natomiast uzasadnij, czemu według ciebie TK jest wybrany niezgodnie z prawem. Póki co powielasz zwykłą medialną papkę bez żadnych argumentów.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

ha ha ha dokładnie 17:56

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Żona ps.Wolfganga rządzi w Trybunale K.To są właśnie rządy PiSu

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jak Rzepliński (członek PZPR, II sekretarz POP, doradca Kieresa, koordynator ds. służb specjalnych, człowiek, który doprowadził do utajnienia akt lustracyjnych czym zablokował lustrację najważniejszych osób w państwie) rządził w TK to było wszystko cacy... :D Ależ hipokryzja.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Czy uważasz,że wobec haseł PiS-gorszy sort,komuniści i złodzieje-tacy jak p.Piotrowicz(prokurator stanu wojennego)p.Przyłębski(ambasador w Berlinie,mąż sędzi TK-współpracownik SB),z-ca p.Przyłębskiej -p.Muszyński-obecne SB-to nie jest HIPOKRYZJA????!!!!-do gościa z11:11

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

do gościa 18:53 : niestety Oni nie zrozumieją. Oglądając tvp też w końcu kiedyś byś uwierzył w to co wierzy pis-owski elektorat. Czasem z ciekawości przełączam na wiadomości o 19.30 i wierz mi, że manipulacja to ich główne hasło. Wszyscy przecież wiedzą, kto zasiada w szeregach pis, wszyscy wiedzą że nie rzadko są skażeni sb ludzie, którzy współpracowali z sb, przeszłości nie da się zmienić i to się (mam nadzieję) obroni. Według dzisiejszych informacji w radio zet i rmf, poparcie dla pis spada. Trzeba przetrwać i tyle. I zmobilizować się. A nierobów i kombinatorów do łopaty zaciągnąć.

Gość_Lucynka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

W PO jest więcej byłych PZPRowców niż w PiS. Nie mówiąc już o ZSL. Najpierw wyjmijcie baobab ze swojego oka a później szukajcie drzazgi u innych komuszki.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Najlepszy sorcie i Panisko drogie, przypominam CI, że po nie rządzi od ponad roku - nie wiem czy tego nie zauważyłeś jeszcze? co do towarzyszy współpracowników kapusiów, zacznijmy od Waszego towarzysza Piotrowicza, a zakończmy na wodzu Jarosławie. mnie więcej nie potrzeba.

co do stwierdzenia "komuszki", mój ojciec strajkował i głodował wiele dni w szeregach solidarności, walczył CZYNNIE z komunistyczną władzą, więc ktoś taki jak Ty nie może mnie obrazić bo jesteś za cienki dla mnie :)

Gość_Lucynka
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Brawo Lucynko z 8:34.Nic dodać nic ująć.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

A po co nam tk????

Uważacie konstytucję za świętość ona była pisana na 20 lat. Później powinna być uaktualniona .

Jest wiele państw bez tk i jakoś świetnie sobie radzą np USA

Jestem Ciekaw ilu z tych obrońców konstytucji miało ja w reku.

Gość_Daw
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A jak już ten PIS obalimy to co potem ?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

W konstytucji obecnie obowiązującej brakuje podstawowego artykułu o przewodniej roli partii i błogosławionej nieomylności jej wodza

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę