Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Odp.: 20.06.2014 byłem na Walnym Zebraniu SM Krzemionki

wrzuć skan tego postanowienia abyśmy mogli sami naocznie przekonać się kto mówi prawdę a kto kłamie lub zataja fakty.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Odp.: 20.06.2014 byłem na Walnym Zebraniu SM Krzemionki

9.50:czyli tylko praca pracowników spółdzielni jaka by to nie była jest najważniejsza od opinii mieszkańców.Ale zrozum to jeszcze raz że pracodawcą pracownika Naszej Spółdzielni jest Mieszkaniec-Spółdzielca.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Czyli Mieszkaniec-Spółdzielca który jest pracownikiem jest pracodawcą pracownika Naszej Spółdzielni czyli swoim.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Taki pracownik powinien się cieszyć że ma pracę w Spółdzielni bo w Ostrowcu drugiej takiej fuchy nie podłapie.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

W Ostrowcu krucho z robotą.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

pamiętam, pan z siłowni namawiał tego dnia na głosowanie swoich ,,podopiecznych"

Gość_olek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 44

Co do WZ 16,18,20.06. jeden z przykładów nieważności podjętych uchwał przez pierwszą część WZ:

art. 83 ust.7

9. Uchwałę uważa się za podjętą, jeżeli była poddana pod głosowanie wszystkich części walnego zgromadzenia, a za uchwałą opowiedziała się wymagana w ustawie lub statucie większość ogólnej liczby członków uczestniczących w walnym zgromadzeniu.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 45

Ta a pracownicy jeszcze może po nogach mają całować mieszkańców? Ludzie zrozumienie. Dostają płace za pracę. Nie siedzą a wy za to płacicie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A podobno w godzinach pracy biegają z jakąś ankietą nikomu niepotrzebną.To świadczy o braku zajęcia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 49

A mi się jednak wydaje, że siedzą i niewiele poza siedzeniem robią, jak patrzę na to co się dzieje na osiedlach zarządzanych przez SM Krzemionki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dobrze się dzieje, mamy zadbane osiedle

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dość tego bicia piany.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 54

A które?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

wszystkie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 56

panie mirku: a pan nie instruował ludzi, jak głosować, nie rozdawał ściągawek? Prawda jest taka, że każda ze stron grała ostro. Ty przegrałeś, więc postanowiłeś iść do sądu. Sąd stwierdzi, że ludzie nie zrozumieli zasad głosowania. Sam widziałem, jak kazałeś kreślić wszystkie osoby z Patronackiego, a przecież wiedziałeś, że to doprowadzi do nieważności głosów. A może już w tedy miałeś szatański plan?

Teraz czekam na walne wyborcze i twoje tłumaczenie, jak to uczciwie walczyłeś w poprzednich wyborach! To pytanie padnie, więc się przygotuj!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 57

http://www.wiadomoscisw.pl/news.php?readmore=1321

Ciekawa informacja!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a mnie się wydaje, że piszącu tu zamiast szukać roboty, to tłucze te głupoty i myśli ...o przepraszam pomyliłem się!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

do 24.06 z 21.56 Instrukcja na karcie do głosowania była jasna i zrozumiała dla mieszkańców którzy głosowali. Jasna i zrozumiała była również dla wszystkich sędziów zarówno w Kielcach jak i w Krakowie.Jak można uważać się za osobę wykształconą i inteligentną nie rozumiejąc tekstu pisanego?Czy wrócił ktoś już dietę z RN wybranej w "niezrozumiałych" wyborach?

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę