wrzuć skan tego postanowienia abyśmy mogli sami naocznie przekonać się kto mówi prawdę a kto kłamie lub zataja fakty.
9.50:czyli tylko praca pracowników spółdzielni jaka by to nie była jest najważniejsza od opinii mieszkańców.Ale zrozum to jeszcze raz że pracodawcą pracownika Naszej Spółdzielni jest Mieszkaniec-Spółdzielca.
Czyli Mieszkaniec-Spółdzielca który jest pracownikiem jest pracodawcą pracownika Naszej Spółdzielni czyli swoim.
Taki pracownik powinien się cieszyć że ma pracę w Spółdzielni bo w Ostrowcu drugiej takiej fuchy nie podłapie.
W Ostrowcu krucho z robotą.
pamiętam, pan z siłowni namawiał tego dnia na głosowanie swoich ,,podopiecznych"
Co do WZ 16,18,20.06. jeden z przykładów nieważności podjętych uchwał przez pierwszą część WZ:
art. 83 ust.7
9. Uchwałę uważa się za podjętą, jeżeli była poddana pod głosowanie wszystkich części walnego zgromadzenia, a za uchwałą opowiedziała się wymagana w ustawie lub statucie większość ogólnej liczby członków uczestniczących w walnym zgromadzeniu.
Ta a pracownicy jeszcze może po nogach mają całować mieszkańców? Ludzie zrozumienie. Dostają płace za pracę. Nie siedzą a wy za to płacicie.
A podobno w godzinach pracy biegają z jakąś ankietą nikomu niepotrzebną.To świadczy o braku zajęcia.
A mi się jednak wydaje, że siedzą i niewiele poza siedzeniem robią, jak patrzę na to co się dzieje na osiedlach zarządzanych przez SM Krzemionki.
Dobrze się dzieje, mamy zadbane osiedle
A które?
panie mirku: a pan nie instruował ludzi, jak głosować, nie rozdawał ściągawek? Prawda jest taka, że każda ze stron grała ostro. Ty przegrałeś, więc postanowiłeś iść do sądu. Sąd stwierdzi, że ludzie nie zrozumieli zasad głosowania. Sam widziałem, jak kazałeś kreślić wszystkie osoby z Patronackiego, a przecież wiedziałeś, że to doprowadzi do nieważności głosów. A może już w tedy miałeś szatański plan?
Teraz czekam na walne wyborcze i twoje tłumaczenie, jak to uczciwie walczyłeś w poprzednich wyborach! To pytanie padnie, więc się przygotuj!
http://www.wiadomoscisw.pl/news.php?readmore=1321
Ciekawa informacja!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie się wydaje, że piszącu tu zamiast szukać roboty, to tłucze te głupoty i myśli ...o przepraszam pomyliłem się!
do 24.06 z 21.56 Instrukcja na karcie do głosowania była jasna i zrozumiała dla mieszkańców którzy głosowali. Jasna i zrozumiała była również dla wszystkich sędziów zarówno w Kielcach jak i w Krakowie.Jak można uważać się za osobę wykształconą i inteligentną nie rozumiejąc tekstu pisanego?Czy wrócił ktoś już dietę z RN wybranej w "niezrozumiałych" wyborach?