Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „2-letnie dziecko bije inne dzieci”.
        • Odp.: 2-letnie dziecko bije inne dzieci

No witam, ja mam 2 letnia corke i nie bije nikogo ale za to rzucała wszystkim, ale to jej przez przypadek pokazalam sama i zaczęła to samo robić, wytłumaczyłam, że rzucamy tylko piłeczki i po pewnym czasie przeszło tym sposobem mamy kilka piłek i gramy, trafiamy itd, myślę, że też trzeba podobnie wytłumaczyć, a ta 2 co bije i gryzie - to zachowanie rodzeństwa tyle, że pewnie rodzice nie reagują i tak to już jest

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mój synek odkąd zaczął chodzić do żłobka- teraz ma 2,5 roku - okazuje oznaki agresji i to nie tylko wobec dzieci ale i dorosłych.Codziennie mu tłumaczę że tak nie można itp.itd ale on mi opowiada że go chłopczyk gryzie i bije w żłobku więc on też tak robi.

Gość_ada
            Zgłoś
            Odpowiedz

dzieci są teraz okropne,ale to tylko i wyłącznie przez głupotę swoich rodziców, którzy w ogóle nie zwracają uwagi na to co robią ich dzieci

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Więcej kontrolujcie wszystkich dookoła czy aby waszemu dziecku nie spadł z głowy włos. Nagrywajcie,róbcie afery ,kłóćcie się z sąsiadami bo krzywo spojrzał. A gagatki rosną i za 10 lub 15 lat będziecie niewolnikami własnych dzieci.To prawda co mówi gość z 10.48.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

rozpieszczajcie dalej i pozwalajcie na wszystko, bezstresowe wychowanie to wyrosnie z takiego niezły gagatek agresywny

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: 2-letnie dziecko bije inne dzieci

zapisz go na mma to może wyrosnie drugi khamidow,a tak serio to takie zachowanie to wyłącznie wina rodziców dziecka,nikogo innego,i nie zrzucajcie winy że inne dzieci go zaczepiaja,prowokują,spójrzcie prawdzie w oczy to wasza wina

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

rodzice pracują a wychowują dzieci ich nianie lub babcie a niestety dziecko potrzebuje reki rodziców bo wiadomo ze babcia i niania beda na wiele rzeczy pozwalać niż rodzic

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Różne bywają sytuacje. Jeszcze nie widziałam dziecka, które by się nie poszturchało z rówieśnikiem od czasu do czasu, tymbardziej w grupie. Co wcale nie znaczy, że można ignorować takie zachowanie i- jeśli się notorycznie powtarza w stosunku do całego otoczenia i dorosłych- je popierać mówiąc, że takiemu to w życiu będzie lepiej. Dziecko agresji uczy się w domu od rodziców, uczy się z telewizji, nieodpowiednich kreskówek.

Alexis
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Myślę, że Twój synek wie co robi. Jeżeli w przedszkolu nikt go nie broni, to powinnaś być zadowolona, że sam się potrafi obronić. Oczywiście należy mu tłumaczyć, żeby nie zaczynał, ale jak ktoś go uderzy to żeby oddał. Następnym razem (jeżeli tamto dziecko zaboli, jak synek nu odda) to już nie będzie takie chętne do bicia, bo samo będzie wiedziało, że jak ktoś mu odda to będzie bolało.

Gość_rob
              Zgłoś
              Odpowiedz

Bardzo współczuję paniom opiekunkom ze żłobka. Dzisiejsze agresywne dzieciaki i ich roszczeniowi rodzice. Znosić takie towarzystwo ,za żadne skarby.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Za 10 latek zbije rodzicow kochany synek a za 15 wystawi za drzwi.

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie wspominając o napadach na sąsiadów emerytów.

Gość_biedny
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

no i się rozpisali z uwagami o rozpieszczaniu i wychowywaniu chyba tylko ci co dzieci nie mają,ja dopóki nie miałam własnego dziecka też tak myślałam,teraz jest jedyny,jest oczkiem w głowie ale bez przesady,nie pozwalam żeby "wchodził mi na głowę" i terroryzował otoczenie,tłumaczę,tłumaczę... ale jeśli dziecko pół dnia jest w żłobku to jaki ma przykład?? jeśli jestem w pracy nie mogę jednocześnie wychowywać dziecka i pracować,nie pitolcie mi tu że dziecko takie zachowanie z domu wynosi..

Gość_kacha
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Trzeba zacząć "wychowywać "rodziców.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

"wychowywać to kochać i mądrze wymagać"

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę