DJAcek ale dlaczego ma pytać prezydenta,ten post dotyczy parlamentarzystów którzy są z PIS .To po co oni są wybrani żeby tylko być czy dbać o nas jako nasi reprezentanci w Warszawie.Ja niestety plusów nie widzę.Po co nam to wojsko bo nie bardzo rozumiem ,rzeczywiście to takie ważne dla nas.Bądz dumny z PIS ale nie zmuszaj nikogo do tego samego.Ja nie jestem dumna niestety.
poseł Kryj i senator Rusiecki - jak dla mnie to zero zasług.
Pan Kryj lepiej się chyba sprawdzał jako nauczyciel i dyrektor PSP nr 1, chociaż opinie są różne, a pan Rusiecki? - bez zasług
Tam gdzie sukienkowi, tam i panowie parlamentarzyści
W Ostrowcu nie rządzi PiS . W związku z tym możesz nie dostrzegać zysków.
Rzadzi pis w powiecie. Mozna zrobic tyle rzeczy z tego poziomu...trzeba chciec sie wykazac...
A jak rządzi to widać http://radioostrowiec.pl/2018/02/05/odsniezac-oto-pytanie/
W Ostrowcu rządzi PSL Górczyńskiego to czego oczekujecie?
Nie opowiadaj głupot prezydent jest z PSL natomiast starosta,poseł i senator z PIS .Przestań opowiadać głupoty poprostu chyba panowie z PIS średnio się sprawdzili i tyle,nie zwalajmy na innych.
Nie ma to jak rządy PSL-u, zakorzenione w samorządach na niemal dziedzicznych stanowiskach jak dziedzice, w rządach jako przystawka do każdej partii. Ważne żeby trwać ... mać.
Jak rządy są dobre to nie ma powodu aby narzekać.
Jak są złe to można w metryczki zaglądać.
A póki co fakty świadczą na korzyść wielu samorządowców na tych "dziedzicznych" stanowiskach.