To pokazuje skale myslenia o gospodarce. Zamiast przebudowy i rozbudowy ul. Samsonowicza waznej dla gospodarki. Jest budowa "arterii" wsrod blokow. Ano narod widzi.
Sąsiedzie, on dom wybudował za kredyt zanim został posłem. Czemu kłamiesz ?
Wojsko w Ostrowcu, gazownia wraca po latach, pieniądze na szpital i wytrzeźwialnie Mało ??????
Mogą też być i dla ciebie marianko, która tak ładnie skaczesz po wątkach krytykując dobrą zmianę- coś ona Ci wyjątkowo nie leży. Wyłóż kawę na ławę
Tylko budowa drog dojazdowych do miasta laczacych je z ekspresowkami moze to miasto wskrzesic. To robota parlamentu.
13;03 - a jest jakiś zakaz krytykowania dojnej zmiany? karać będą? a może zsyłka? Po pierwsze - nie lubię pisu, po drugie nie lubię pisu, i po trzecie nie lubię pisu - zrozumiał, czy zbyt trudne do ogarnięcia?
Dobrej zmiany marianko. Zapamiętaj -dobrej zmiany bo dojna to była przez osiem lat złodziejskich rządów. Zakazu żadnego nie masz, krytykuj ale nie ośmieszaj się tak bardzo.
Jeśli nie lubisz PIS'u to znaczy że nie jesteś obiektywna w swojej krytyce i nie warto brać Twojego zdania pod uwagę. No i jeszcze jedno, jeszcze trochę się pozłościsz bo PIS będzie rządził jeszcze dosyć długo, myślę że przynajmniej dwie kadencje im to zajmie.
Marianko to nielubienie musi cię bardzo wyniszczać, a każdy kontakt z sympatykiem pisu pewnie bardzo frustrować- taż tak kiedyś miałam, spróbuj jednak znaleźdź jakieś dobre strony nowych rządów, to lepsze niż bycie totalną opozycją, bo co to znaczy totalny to chyba wiesz- nic nie jest tylko czarne albo tylko białe poza kłamstwem, w którym prawdy nie ma.
Jakie wojsko?
Mało.
Co z tego niby wojska masz? Bo to ciagle tylko na papierze.
Jakie zyski ma Ostrowiec zapytaj pana Górczyńskiego ,ktorzy rządzi miastem od 4 lat. A jeśli chodzi o PiS to nareszcie dzieki tej partii czuję sie dumny z mojego kraju. To co czuja Amerykanie , Izrael czy inni średnio mnie obchodzi. A tobie założycielu watku radzę : mniej TVN mniej Gazety Wyborczej a zobaczysz swiat w jaśniejszych kolorach.
Popieram Cię DJacku, czuję się podobnie.
a więcej rydzyka i sakiewicza i kurskiego
Ale facet czuje się dzięki temu durny