Mijają dwa lata rządów PiSu. 500 plus, prawdziwa polityka zagraniczna, niekłanianie się Izraelowi, Niemcom i innym - to na plus. Ale co dzięki posłowi czy senatorowi czy ogólnie zyskał Ostrowiec ? Ja nic nie widzę, może wy pomożecie.
Więcej uśmiechniętych Karin na ulicach i w klubach (efekt 500+).
Dla Ostrowca zysków brak dla posła i senatora zyski wymierne
Ostrowiec nigdy nic nie zyska. Jeśli pseudowładza miasta nie będzie się starała o inwestycje to nikt inny tego za nich nie zrobi.
Jakiś zysk wypatrzyłeś?
Zmień okulary na normalne.
Zadnego zainteresowania posla i senatora budowa dk9 i 42 poloczenia dwujezdniowego miasta do S7.
W calej Polsce sie buduje drogi ekspresowe. Tutaj nic. Idzie cala S19. Wywalczyl, pisowska wladza, Nowy Sacz, Sanok, Nowy Targ, tam wladze wywalczyly dwujezdniowe polaczenia tych miejscowosci do najblizszej ekspresowki.
Tutaj posel i senator nawet nie wystosowali interpelacji do remontu zdegradowanej dk9. Ta droga to ulatana kiszka. Zalatwily chodnik, po ktorym nikt nie chodzi. Sama nawierzchnia to teagedia. Wstyd i zazenowanie taka wladza.
Ja z ciekawości sprawdziłam kiedyś w necie tematy przemówień naszego posła. Wszystko doryczy religi i kościoła. Czy to naród go wybrał czy hest lobbystą ojca Rydzyka?
A jakie były za poprzedników?
Poprzednicy zaklepali kasę na dokończenie obwodnicy ale już jej nie ma, poszła na pilniejsze potrzeby pewnego speca od naciągania
Łżesz jak .... . Ja też sprawdziłem, nie ma żadnego wystąpienia nt. Rydzyka
Przecież w tamtym poście nie ma ani słowa o wystąpieniu nt. Rydzyka. Rycerz 500+?
Odnosiłem się do słów „Wszystko dotyczy religii i kościoła. Czy (...) hest (sic!) lobbystą ojca Rydzyka?” Te słowa, to zwykle kłamstwo.
Tam jest znam zapytania (sic!), więc nie jest to stwierdzenie. Pytanie nie może być kłamstwem, tra la la. Walcz.
Nowy dom w Nowej Dębowej Woli
Ale za to otwierali ul. na Polnej