Wypada pogratulować i złożyć życzenia... A tak na poważnie. Od kiedy utożsamiasz się z czerwonymi skoro razem z nimi świętujesz? Jaruzelski, Kiszczak, Miller, Kwaśniewski, Tusk - to zapewne Twoi polityczni idole na przestrzeni lat. Serdeczne wyrazy współczucia. Ja już wolę Kaczyńskiego z Błaszczakiem...
Widzisz panie "Pismenie" fakty:
1Szkoły nie ma w Bałtowie-przekazano ją firmie społecznej związanej z Parkiem Jurajskim i szemranym nowobogackim"Allozaur"
2Jak ktoś nie jest w prezydium Rady Powiatu.-to dlaczego tam siedział logika się kłania ,ich miejsce było razem z innymi radnymi.(nawet na 5minut nie mogli sie oderwać od koryta)
3Widzisz Pismen nigdy nie należałem do PZPR a to że mam światopogląd socjalistyczny i uważam pomoc Państwa za wskazany w wielu dziedzinach życia.Nigdy nie twierdziłem że żołądki mamy jednakowe.
Ale twierdzę,że wszyscy inwalidzi,emeryci Pracujący w byłej epoce komunizmie-powinni emerytury,renty być wsypane do jednego wielkiego
kosza i podzielone w/g lat przepracowanych.Efekt:
zdrada narodowa nie miała by przywilejów(tj.Jaruzelscy,członkowie K.C ,K.W,działacze partyjni ,komunistyczni dyrektorzy,funkcjonariusze Mo,SB,KBW,
-to Ci co służyli komunizmowi) Zysk społeczeństwo ma poczucie sprawiedliwości znikły dysproporcje w emeryturach rzędy 10 krotnych wyższych uposażen emyrytalnych i rentowych).Mało tego to Ci co reprezentowali plebs,wolę ludu wprowadzili by komunizm w życie,bo jemu służyli a nie ponieśli żadnych konsekwencji.Wprowadzili by ,jedno z głownych założeń komunizmu " że mają takie same -żołądki jak inni"