Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

19 września 2013

Ilość postów: 4 | Odsłon: 4585 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „19 września 2013”.
  • 19 września 2013

Swietujemy 20 lat od WIELKIEJ kleski prawicy

pismen
    Zgłoś
    • Odp.: 19 września 2013

Wypada pogratulować i złożyć życzenia... A tak na poważnie. Od kiedy utożsamiasz się z czerwonymi skoro razem z nimi świętujesz? Jaruzelski, Kiszczak, Miller, Kwaśniewski, Tusk - to zapewne Twoi polityczni idole na przestrzeni lat. Serdeczne wyrazy współczucia. Ja już wolę Kaczyńskiego z Błaszczakiem...

Porfiry
      Zgłoś
      • Odp.: 19 września 2013

Ci be czerwoni nie doszli do wladzy dlatego, ze byli dobrzy tylko dlatego, ze prawica siebie sama zjadla. Wybor idoli na tyle wspaniale, ze nie bede komentowal. Wyrazy wspolczucia.

pismen
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Odp.: 19 września 2013

Widzisz panie "Pismenie" fakty:

1Szkoły nie ma w Bałtowie-przekazano ją firmie społecznej związanej z Parkiem Jurajskim i szemranym nowobogackim"Allozaur"

2Jak ktoś nie jest w prezydium Rady Powiatu.-to dlaczego tam siedział logika się kłania ,ich miejsce było razem z innymi radnymi.(nawet na 5minut nie mogli sie oderwać od koryta)

3Widzisz Pismen nigdy nie należałem do PZPR a to że mam światopogląd socjalistyczny i uważam pomoc Państwa za wskazany w wielu dziedzinach życia.Nigdy nie twierdziłem że żołądki mamy jednakowe.

Ale twierdzę,że wszyscy inwalidzi,emeryci Pracujący w byłej epoce komunizmie-powinni emerytury,renty być wsypane do jednego wielkiego

kosza i podzielone w/g lat przepracowanych.Efekt:

zdrada narodowa nie miała by przywilejów(tj.Jaruzelscy,członkowie K.C ,K.W,działacze partyjni ,komunistyczni dyrektorzy,funkcjonariusze Mo,SB,KBW,

-to Ci co służyli komunizmowi) Zysk społeczeństwo ma poczucie sprawiedliwości znikły dysproporcje w emeryturach rzędy 10 krotnych wyższych uposażen emyrytalnych i rentowych).Mało tego to Ci co reprezentowali plebs,wolę ludu wprowadzili by komunizm w życie,bo jemu służyli a nie ponieśli żadnych konsekwencji.Wprowadzili by ,jedno z głownych założeń komunizmu " że mają takie same -żołądki jak inni"

Wykluczony
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 8 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -