Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

19:34

Ilość postów: 78 | Odsłon: 2144 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
            • Odp.: 19:34

Czyżby ?

Trochę mi szkoda tych zmanipulowanych, nastoletnich dzieci z marszu równości w Kielcach, którym ktoś do głowy włożył, że tolerancja to już nie tylko popieranie, ale wręcz afirmacja i gloryfikacja anormalności, a nie jak z definicji wynika, jedynie cierpliwe znoszenie odmienności innych...innych, ale już nie zła, które ci "inni" swoim sposobem życia głoszą. Zgadnij w jaki sposób zrobiono to w ostrowieckich szkołach ? Sposób nie był jeden.

Felice123
              Zgłoś
              Odpowiedz

Felice a mnie szkoda dzieci wykorzystanych przez księży ale ty ten temat przemilczysz

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ten temat był już rozwałkowany, a nie przemilczany. :))

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A winni? Tylko nieliczni ukarani.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Odp.: 19:34

Felka mowisz o lobby homoseksuslnym ale chyba nie masz na myśli ksìęzý?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Nie wiem z czego ci tak radosnie . Z tego , ze polacy stoja w przedpokoju Europy i to jeszcze ze zdjetymi butami , by nie zabrudzic ? Gosciu z 6. 58 czy jadac za granice masz napisane na kurtce : nie jestem z pisu : ? Bo jak nie masz to napisz sobie jak najpredzej .W swiecie nikt nie dzieli Polakow na z pisu i nie z pisu . ! Widzi Polaka wiec od razu go klasyfikuje jako tego z narodu biednego ,zlodziejskiego , pijacego na umor , brudasa , smierdziucha itp . I nie ma znaczenia jaka ideologie wyznajesz . Jestes tylko marnym polaczkiem Wiec albo sie oznaczcie jakims symbolem ( co juz mielismy w przeszlosci ) albo robcie wszystko , by nie musiec tego robic , bo oznaczenie siebie jakims symbolem rozpoznawczym by odroznic sie niby od tych z pisu tak czy siak jest pewnego rodzaju stygmatyzacja .

Gość_Benia
      Zgłoś
      Odpowiedz

A kto to zaczął? Kto mówił o gorszym sorcie, elemencie animalnym, ubeckich wdowach? Teraz nagle wyciąga rękę do zgody a w drugiej ma kamień?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Najpierw obejrzyj cała wypowiedz Kaczyńskiego na temat gorszego sortu i dopiero sie wypowiadaj gamoniu.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Dokładnie Felice 11:16 - ISKRA ZAPALA OGIEŃ ! Ogień już zapłonął w krajach bloku wschodniego, Włoszech, Francji. lewactwo drży.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

@ Benia, jakoś nie przemawia to do mnue co piszesz. Ci z "zachodu" to obecnie pokornie muszą przełknąć swoją głupotę, bo tych, których uważają od kilkudziesięciu już lat za cyt: z ciebie: " biednego, złodziejskiego, pijacego na umor , brudasa , smierdziucha" to oni, przez swoją wyborczą głupotę muszą mieć za swoją ścianą, niekiedy także w rodzinie, mijać go na ulicy i grzecznie schodzić mu z drogi, by nie narazić się złym spojrzeniem, gdy ten przestaje patrzyć w niebo z pytaniem czy "Allah" widzi". Marny z ciebie manipulator o stu twarzach. :))

Felice123
        Zgłoś
        Odpowiedz

Fela ' iskra zapala ogień' marzy ci sìę towarzyszko coś na miarę rewolucji paźdźernikowej no wiadomo źe jest ci to bliskie sercu

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dedykuję ci poniższy tekst....poczytaj go - PROSZĘ- jako moją, dla ciebie, odpowiedź:

"Nie odpowiadaj głupiemu według jego głupoty,

byś nie stał się jemu podobnym". ( Prz 26, 4).

Nie musisz DZIĘKOWAĆ.

PRZEPRASZAM skieruj do Boga, bo względem mnie- to zbędne, gdyż nie każdy jednakowo obdarowany został rozumem, a niektórzy źle wykorzystali nawet tę namiastkę, którą otrzymali ...dlatego błądzą.

Felice123
            Zgłoś
            Odpowiedz

A ta znowu....forum wariatów.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

zwłaszcza ty

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Fela wstań z kolan zrób to razem z euro posłanką panią Szydło !

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Od dawna na nich nie jestem. Nikt inny tak nie podnosi z nich jak Bóg. Odkąd Go słucham, nie klękam przed nikim innym. Chyba nie masz co do tego żadnych wątpliwości ?

Felice123
                Zgłoś
                Odpowiedz

A ta znowu...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

12.27 a czy ja okreslam ciebie kim ty jestes Felice , nie zycze sobie wobec mnie jakis okreslen - co to znaczy manipulator ? - kim i czym ja manipuluje ? Takie jest zdanie moje na ten temat i mam prawo go napisac . A ty masz monopol na prawde objawiona ?Znasz przyslowie , co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie ? To my jestesmy w Europie uznawani czy chcemy czy nie za takich smrodow , mimo ,ze u tych wojewodow jest 100kroc gorzej niz u nas. A wiesz dlaczego ? Ano dlatego, zesmy takim narodem , ktory rzucajac SIE SOBIE NAWZAJEM DO GARDEL pozwolil sie zniewolic na ponad 160 lat . Bo madrych patriotow tepiono , pozbywano sie , tlamszono i by miernoty mogly sie wybic na powierzchnie . Coz z tego, ze w tych panstwach prawie ze panuje prawo szariatu ? Coz z tego dla nas wynika ? Nic Bo i tak pare lat temu Sarkozy a teraz Makron mowi Polakom ze , mieli okazje siedziec cicho i z tego nie skorzystali i za to zaplaca. Jeszcze bardzo bardzo dlugo bedziemy w Europie panstwem ktorejs tam kategorii , bo takie mamy spoleczenstwo , ktore nawet w wirtualu obrzuca sie blotem - bez powodu !

Gość_Benia
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę