Kolejna przegrana pani Szydlo. Unijnych europoslow trudniej omamic pisowskimi gadkami. Jakoś mi jej wcale nie szkoda.
Nie podniecaj się 06:58; to zemsta LEWACTWA europejskiego za Timmermansa. Taki scenariusz jest normalnym następstwem. A z ciebie polityk jak z koziej ..... traba.
Ale cóż taki tłumok może wiedziec.Nie zdaje sobie sprawy że to porazka Polaków a nie Szydło.
To nie jest ......... 07:19 porażka ani Szydło, ani Polaków. To jest odrzucanie cywilizowanej i demokratycznej Europy. Ale lewacki ślepiec tego nie chce zauważyć. Spokojnie oszołomów po woli konserwatywna Europa odstawi.
Oto co powiedziala dobitnie europosłanka Pani Szydło:
Jestem być może jedną z niewielu osób na tej sali, dla której wartości, te prawdziwe wartości europejskie, które tworzą naszą wspólnotę i z których nasza wspólnota wyrosła, są bardzo ważne. Zawsze w swojej pracy, czy to będąc premierem RP, czy pełniąc funkcję w lokalnych władzach w mojej gminie, czy będąc posłem na Sejm RP, czy też będąc tu w PE, kiedy miałam zaszczyt reprezentować w debacie mój kraj, Polskę, zawsze na sercu leżały mi te wartości.
Nie ma to jak w ten sposób zrazic do siebie resztę posłów którzy na nią nie głosowali.. Widzieliście na filmiku że nie mogą zdzierzyc tego jej skrzeku i wyjmują słuchawki z uszu? Poza tym proszę państwa to porażka pisu a nie Polski. I żadna zemsta tylko chłodna obserwacja zachowań pisu przez te 4lata. Tam nie siedzą głupi ludzie, jak by się wam wydawało.
No ale przekaz z Nowogrodzkiej musi być :))
Cieszą cie takie marnej jakości zagrywki poltyczne gosciu z 7:52?.Prawda boli ,dlatego zdejmuja słuchawki antypolaku.
To jest niezła kumulacja działań tych asów.
Prolog: Załóż partię, która jest finansowana przez zagraniczne fundacje i otwarcie się do tego przyznawaj. Bo przecież te fundacje „chcą dobrze dla Polski, dla demokracji!”, na pewno nie dla siebie czy interesów swojego kraju.
Wszedłeś do Europarlamentu? Świetnie. To już chyba wiesz co masz teraz robić? Tak, masz spłacić dług.
Na początek możesz zrobić ściągę, na kogo z twojego kraju ma nie głosować reszta Europy, tej demokratycznej jak ty (huehue). Ty masz tu zadanie do spełnienia. Nie czaisz że dostałeś fuchę w zamian za posłuszeństwo wobec płatnika? I nie, twoim płatnikiem nie są wyborcy huehuehuehuehue.
Ok. Zadanie wykonane? Uwaliłeś im stanowiska xD ? No to co potem? No potem możecie u siebie pocisnąć im, że żadnych stanowisk nie zdobyli. No bo jakże by mogli huehuehue
Na koniec chórem zagrzmijcie, że wcześniej „na ważnych ełropejskich stanowiskach byli Polacy, bo tak ich szanowano i się z nimi liczono!!!!”
Przy ostatnim punkcie uważaj tylko żeby ktoś nie zaczął się zastanawiać, że skoro takie ważne to były stanowiska i tak się z ich opinią liczono, to co konkretnie zrobili dla Polski „zajmujący ważne stanowiska” Buzek, Tusk czy Bieńkowska. Bo jeszcze wyjdzie, że albo gówno zrobili, bo nie dali rady czyli są słabi albo te stanowiska są gówno warte i nie dają żadnej władzy albo po prostu (wróć do prologu).
Trzaskowski pisał rezolucje przeciw Polsce i zapomniał że we właściwościach pliku takie informacje zostają. Tyle że Trzaskowski chyba nie chciał aby to wyszło na jaw. Robercik najwyraźniej nie ma tego problemu.
Maila opublikował Zdzisław Krasnodębski na Twitterze:
A gdzie wstaniesz jak na plecach jest całe antypolskie ugrupowanie donosicieli i sprzedawczyków z PO
Mnie wcale nie dziwi, że kompleksy gościa z 06.58 z "domowego podwórka" leczy 34 sąsiadów z lewej strony jego "posesji"....inaczej musiałby zaliczyć kolejnego "doła" porównując się z lepszymi. Nie jest to jednak dobra metoda, bo nie gwarantuje zmian "na lepsze". Równać trzeba w górę, a nie w dół. Obecnie to Polska jest na górze biorąc pod uwagę wskaźniki makroekonomiczne, a nie ten tzw. zachód.
Nie podniecaj się więc, bo i tak jesteś tym kim jesteś. Następnym razem to nie będzie ok. 36 % głosów dla przedstawiciela konserwatywnej, reformatorskiej części sceny politycznej, bo inni też zmądrzeją.Iskra zapala ogień...zawsze tak było, jest i będzie. Kto wie, może dożyjemy czasów, że trzeba będzie jeździć na "zachód" pilnować porządku wyborczego, żeby nie było tak, jak u nas, zanim nie powstały rychy kontrolujące wybory. Kto wie, może tym razem to my będziemy wysyłać paczki z jedzeniem dla biedniejszych, zachodnich Europejczyków, jak im te lewckie rządy dalej dobrobyt będą próbowały wmawiać i malować w nieskończoność trawę ma zielono....kto wie. :))
Czyżby ?
Zgadnij więc, kto obecnie zachwycony jest naszym krajem, atmosferą normalności, spokoju i bezpieczeńsrwa w nim panującego ?
Zgadnij, kto ucieka ze swojego kraju z dziećmi, na których "łapę" położyć chce szeroko rozumiane lobby homoseksualne i będące na ich usługach instytucje pseudopańatwowe.
Prawda się przebija. U nas - na arenie krajowej - już to się stało. Dzięki portalowi "naostro.info" przebije się i w Ostrowcu. W intetesie wszystkich leży prawda, a nie tylko farbowane półprawdy albo kłamstwa.
Weź ty już przestań paplać o tym lobby homoseksualnym bo to śmieszne jest. Taka niby mądra i wykształcona a takie bzdury powiela.