Mam kredyt w Santander Consumer bank- 1454,73 do 15-go każdego miesiąca płatne raty. Spóźniłam sie ze spłata raty o 7 dni . Bank naliczył mi - 3,77 odsetki za spóźnienie + 23 zł koszty korespondencji +159.56 zł koszty windykacji
Razem wszystkich dodatkowych kar do raty 186,33
Czy to normalne ????Gdzie się odwołać ? gdzie zgłosić i ostrzec ludzi zeby nie korzystali wiecej z zadnych usług tego rodzaju instytucji
Do Urzędu Ochrony Konsumenta!
Bierzesz kredyt, pamiętaj o terminie spłaty - taka zasada.
Najlepiej zrobić stałe zlecenie i masz problem z głowy.
To najbardziej lichwiarski bank jaki istnieje !!!
Łatwo powiedzieć pamiętaj o terminie . każdy pamięta.
Ja stracilam pracę , mąż zlecenia i co robić ???? z mostu skoczyć całą rodziną????
W tutejszych ogłoszeniach pełno jest tych hien co dają poźyczki.
A najlepiej nie brać pożyczki. u lichwiarski.
prawie 1500 zł to niezła sumka. Łatwo się bierze trudniej oddać.
przecież to normalne !
jak sie pożycza to i w terminie 3ba oddać
zwłaszcza w banku
nie ma zmiłuj
Jest jedno wyjście iśc na ugode z bankiem.
cd iśc do banku i poinformowac o zaistniałej sytuacji. Większe kredyty mają na ogól ubezpieczenie m. in na takie sytuacje
Te koszty windykacyjne to jakiś żart.Rozumiem odsetki,koszty korespondencji,ale na czym polegała tak kosztowna windykacja?
jakis czas temu tez mialem taki incydent z tym bankiem za 1 dzien spoznienia z rata naliczyli 45 zl dodatkowo, jednym slowem złodziejstwo
Chcesz wiedzieć czy można samemu wyczyścić BIK? Lub czy pomimo negatywnych wpisów w BIK można otrzymać pożyczkę?
Skorzystaj z naszego BEZPŁATNEGO poradnika, a dowiesz się:
- Jak wyczyścić BIK samemu ?
- Jak wygląda czyszczenie BIK ?
- Jak otrzymać pożyczkę będąc w BIK ?
- Jak krok po kroku założyć konto w BIK ?
Otrzymasz także darmowe wzory dokumentów przydatnych przy usuwaniu wpisów w BIK.
Poradnik znajdziesz pod adresem: https://poradnik-bik.pl