Witam. Szukam lokalu na 18-ste urodziny. Moglibyście mi polecic jakiś lokal, pub czy coś w tym stylu do wynajęcia? Bardzo mi zależy na szybkich odpowiedziach
troszke tam za drogo ;) myślałam np o pubie zajazd, czy jakimś innym w tym stylu, może słoneczna weranda.. można tam w ogóle wynając sale?
Zielona Irlandia, Sloneczna Weranda, A'propos
a orientujecie się mniej więcej w cenie, ile by mogło to kosztowac? robił może tam ktoś już podobne imprezy?
Da grasso, płaci się chyba 450 lub 500 zł i zamawiasz co chcesz do tej kwoty a jeśli przekroczysz to ewentualnie dopłacasz
W Decada Coctail Bar - 30 zł / oc - bez obiadu , 40zł/oc - z obiadem
Chyba cykada!? Dekada to był zupełnie inny klub!!!
a gdzie to jest? ;) gdyby ktos był zainteresowany w pubie ZAJAZD jest: 400-450zł za samą sale, jeśli chcemy z jedzeniem to ok 50 zł za osobe...
Ja robiłam w Jacentowie, w zajeździe Kameleon. Z salą na wyłączność, przekąskami, tortem, alkoholem (wódka, szampan) etc wyszło około 600 zł, a było bodajże 15 osób.
Zielona Irlandia jest w budynku obok malego Tesco. Ceny za takie imprezy to zwykle 50zl i wzwyż. Wszystko zależy od tego, co kto sobie życzy ;)
Witam!
Ja również poszukuję jkaiegoś niedrogiego lokalu na wyprawienie osiemnaski. Też myślałam o Zielonej Irlandii. Pomysł na urodziny już mam,zaproszenia zamawiam z www.zaproo.pl,ale ten lokal mnie męczy. W domu nie zrobię,bo za dużo osób(ok60). Raz,że mało miejsca,a dwa że szkoda mi mieszkania;)
Myślicie,że Irlandia będzie oki?
Polecam restauracje Venus na Kilinskiego, swietne jedzenie, a co do ceny to nie orientuje sie w tym temacie:pp
Ja polecam Zajazd Pub na Sandomierskiej, byłam na imprezie fajny klimat i tam robię 18-tkę.
Polecam zajazd "Kameleon" w Jacentowie miła obsługa fajny lokal i przystępne ceny na prawdę warto sam urządzałem tam imprezę i było super.