Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

170 tys zł WOŚP Ostrowiec

Ilość postów: 106 | Odsłon: 3183 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „170 tys zł WOŚP Ostrowiec”.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: 170 tys zł WOŚP Ostrowiec

A gdzie "korukty"?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Nic dodać nic ująć. Popieram.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Na odpowiedź felice uwaga chodź do kościoła a dusza będzie uzdrowiona. Tak jak z tymi sklepami. Ja wiem ze ty jestem nastowiona na wszystko na nie. Staram się nie dyskutować z "wyznafcami" bo to nie ma sensu oni tylko narzucają swoją wiarę z której nic nie wynika dobrego.

Gość_Wszystko wiedzący
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: 170 tys zł WOŚP Ostrowiec

No i proszę,forumowy błazen z 12:36 twierdzi że wiara katolicka to samo zło.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

To raczej Ty jesteś nastawiony na wszystko na nie. Świadczy o tym nawet nick który sam sobie nadałeś. Myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy ale mylisz się i to bardzo. Jesteś monotematyczny.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

17:34.

Ciemniaku12 jednak ostatnie komórki w mózgu ci pracują, bo coraz częściej zaczynasz się posługiwać określeniami, które kiedyś przeczytałeś w moich wypowiedziach. Jak to widzę potem w twoim bełkocie, to strasznie chce mi się śmiać. Tym razem było słowo monotematyczny, a wcześniej inwektywy i wiele innych określeń. Dobrze, dobrze bo do tej pory posługiwałeś się jedynie 12 zdaniami(jak wynika z twojego nicku- ciemniak12). Jak widzisz na naukę nigdy nie jest za późno nawet, jak mózg prawie już nie pracuje, jak u ciebie:)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Skoro już tak się pośmiałaś z tej wygranej do kina w innym mieście to weź pod uwagę, że wyjście/wyjazd do kina to nie tylko koszt, ale i to co się dostaje w zamian. Chyba dawno nie byłaś w Ostrowcu w kinie, albo byłaś tylko tu i nigdzie indziej. "Jakość" w szczególności dźwięku jest tak porażająca, że lepiej zainwestować te kilka złotych więcej i jechać np. do Starachowic.

Co do manipulacji ludźmi to jest ona wszech obecna- manipulują politycy, duchowni więc czemu nie mieliby manipulować właściciele sklepów.

thegodmode
          Zgłoś
          Odpowiedz

Rozumiem....jesteś zwolennikiem silnych wrażeń/ mocnych doznań. Mała uwaga....mówimy o małych dzieciach. Z tego co wiem, to ich prawidłowy rozwój psychiczny wymaga, aby im te doznania dawkować, niekoniecznie poszukiwać im sytuacji dostarczających silnych/silniejszych niż oczekują oni sami - wrażeń. Nie dziwne potem, że małe dzieci, potem już młodzież mają "duży apetyt" , a jako już dorośli ludzie szukają dalej coraz mocniejszych wrażeń, które niszczą ich rozchwianą emocjonalnie psychikę, a niekiedy i ciało. O duszy nawet już nie śmiem wspominać.

Co do manipulacji, to oczywiście, że jest tak jak mówisz i trzeba uważać na wilki poprzebierane za owce, jak twórca WOŚP i jego otoczenie oraz wierni jego wyznawcy/naganiacze, by nie dać się zapędzić do zagrody, tj. zmanipulować.

SIE MA :))

Felice123
            Zgłoś
            Odpowiedz

Chyba masz problem ze zrozumieniem słowa czytanego albo nie rozumiesz znaczenia niektórych słów. W którym miejscu pisałem o "silnych doznaniach"? Pisałem o jakości tego co dostają za ceną biletu do kina. Fakt, że to są małe dzieci nie oznacza że powinno im się serwować gów.. zamiast jakości. Może dla ciebie to co twoje dzieci dostają nie ma większego znaczenia, ale dla mnie i większości rodziców zależy aby ich dzieci dostawały to co najlepsze, a nie najgorsze.

thegodmode
              Zgłoś
              Odpowiedz

Bynajmniej, dokładnie cię rozumiem, a raczej rozpoznaję. Nie miałam najmniejszego problemu, by postawić taką "diagnozę", jak postawiłam w poście z 14.44, a w opinii której tylko mnie utwierdziłeś swoim postem z 16.49. Za chwilę będziesz miał duży problem z rosnącym "apetytem na życie" twoich dzieci, któremu nie będziesz umiał już sprostać. Ale cóż.... kwestia wychowawcza twoich dzieci to twoja sprawa. Szukaj więc dla nich dalej "tego co najlepsze"....dla mnie możesz i do Paryża z nimi latać do kina...to twoja sprawa i twoich dzieci. Ten oboczny wątek o "kinie" ( meritum to manipulacje, a przykład z sms- ami był jednym z wielu, by zaprezentować mechanizmy tresury ludzi mających działać na hasło) rozumiem pociągnąłeś, bo zabolał jakiś odcisk.

Nie mam ochoty dalej ciągnąć tej jarmarcznej przepychanki słownej. Więc sobie daruj, bardzo cię proszę.

Felice123
                Zgłoś
                Odpowiedz

Zawsze dla swoich dzieci szukam tego co najlepsze. One też rozumieją że jakość ma znaczenie, dla ciebie może to wszystko jedno i tego uczysz swoje dzieci, ale jakby wszystko było jedno to by gów.. było miód.

thegodmode
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jakości to należy uczyć dzieci w wyborze wartości, które nie kupisz za pieniądze.

ciemniak12
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Jakości trzeba uczyć dzieci w każdym aspekcie życia.

thegodmode
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

I uczysz?

ciemniak12
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Oj chyba to Ty nie zrozumiałeś o czym pisze Felice123. Nie dziwi mnie to, wszak już nie pierwszy raz pokazujesz że czytanie ze zrozumieniem to dla Ciebie trudna umiejętność. Lepiej wyposażone kino to silniejsze doznania, rozumiesz już ? Tylko czy dzieciom naprawdę na tym zależy ? Wątpię.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Zapomniałem że wam wszystko kojarzy się ze "złem". Jakość zło bo za dużo doznań. Dziwne, że używać internetu wszak to wynalazek szatana. Śmieszni jesteście w tych swoich fobia.

thegodmode
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

używacie*

thegodmode
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

Kto ma tu problem nie tylko ze zrozumieniem tekstu pisanego, ale i rzeczywistości?

ciemniak12
                Zgłoś
                Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę