Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

170 tys zł WOŚP Ostrowiec

Ilość postów: 106 | Odsłon: 3181 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „170 tys zł WOŚP Ostrowiec”.
  • 170 tys zł WOŚP Ostrowiec

Brawo my. A to jeszcze nie koniec.

Gość_Wszystko wiedzący
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 170 tys zł WOŚP Ostrowiec

Podniecasz się jak żaba okresem.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

He,he,a ile wydano na fajerwerki na Rynku?Ile kosztowało zorganizowanie zbiórki w Ostrowcu?Tego pewnie nikt nie policzył.To jest tak samo,jak z organizacją balu charytatywnego.Koszt zorganizowania balu-100 tys.,zebrano 55 tys.Brawo my!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Na pewno mniejszy koszt niz organizacja miesiecznicy

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak sie nie ma argumentów to sie pie***li głupoty 11:26.Bo nie bardzo wiem co ma wspólnego organizacja WOŚP z miesięcznicami.Żenada.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zenada to powiedzial twoj ojciec jak cie po urodzeniu zobaczyl tumanie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

No widzisz?Znowu zabrakło argumentów.I co sie wtedy robi?To co zrobiłeś w poscie z 12:54.Brawo,pokaż na co cię stać.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: 170 tys zł WOŚP Ostrowiec

Gościu z 11:38 z organizacji WOŚP jest coś pożytecznego w postaci sprzętu medycznego, który trafia do szpitali, a z miesięcznic tylko straty i koszty dla budżetu państwa.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

W którym momencie napisałem ze nie ma?Umiesz czytać ze zrozumieniem?Również dobrze moge napisać że ochrona róznych spędów Koderastów też kosztuja,jak juz chcesz iść tym tropem.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Może podaj swoje argumenty w postaci kwot wydanych na fajerwerki, bo jak na razie na argument 170tys. zebranych przez WOŚP nie przytoczyłeś ty jak i twoi poprzednicy żadnych kontr-argumentów.

thegodmode
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

11:26.

Hej, czemu się nie podpisujesz, jak dawniej? Wszystkowiedzący(tak się pisze poprawnie), mój idol Sztaudynger w takich przypadkach mawiał "NIE DYSKUTUJ Z CHAMEM, PRZY NIM ZAWSZE AMEN". Jest też stare przysłowie, które mówi: "Jeśli się ktoś wujem urodził, skowronkiem nie umrze". Oczywiście słowo wuj zastąp sobie czym chcesz. Pozdrawiam anonima z godz.11:26 i Ciebie Wszystkowiedzący.

Gość_Cyrk na kółkach
            Zgłoś
            Odpowiedz

Do 16.34 ja nigdy nie podpisywałem się wszystkowiedzący ponieważ nie jestem osobą która wszystko wie. Pisałem już o tym. To jest tylko nick. Tak samo np jak osoba podająca się za szczęśliwa, szczęśliwa nie jest.

Gość_Wszystko wiedzący
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Zżera was ta nienawiść. Duda poszedł "zarządzać" (brać kasę) uzdrowiskiem w Busku - Zdroju. W Ostrowcu zostawił zawiedzionych i zgorzkniałych swoich wyborców.

Gość_oksza
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Wrzuciłeś dwa złote i myślisz że jesteś zbawiony gówno wiedzący?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tak właśnie chyba myśli ten pyszny człowiek, który swojej pychy nie móg poskromić nawet dokonując wyboru nicka zdecydowanie na wyrost, nie mówiąc już o tym, że każdego, kto myśli inaczej niż on, nazywa notorycznie idiotą nie widząc przy tym swojej małości i mieszności. Dlatego teraz ta pycha doznaje upokorzenia.

Nadto, tego typu akcje - jak WOŚP - pod szyldem wolontariatu to nic innego jak woluntaryzm bazujący na nihilizmie Nitzschego, tj. wmawianie ludziom, że "istnieją bo działają", a to zwykły fałsz. Rozumny człowiek istnieje bo najpierw myśli, a potem wyniki swoich rozumowych przemyśleń urzeczywistania w działaniu. Żeby jednak woluntaryzm mógł zaistnieć w takiej właśnie bezrozumnej postaci najpierw społeczeństwo trzeba było poddać tresurze działania "na hasło". Jest hasło- jest i odzew. Jeden przykład: uwaga zaskakujące obniżki w jakimś tam markiecie...i nagle owcze pędy ( wielu daje się nabrać i tylko niektórzy zauważają, że przed obniżką ceny tąpnęły najpierw w górę...by następnie mogły zostać obniżone, albo że u konkurencji, te bonusy to norma) ; hasło "najsympatyczniejsza pierwsza klasa w powiecie...trzeba wysyłać płatne sms-y żeby wygrać np. wycieczkę do ( uwaga, bo znowu pękam ze śmiechu) ...do kina w INNYM MIEŚCIE, przy czym wygrana nie obejmuje kosztów przejazdu do tegoż miasta, które równają się cenie biletu do kina, które mamy na miejscu. Ale jakież napięcie, jakież emocje.....która klasa wygra, które dzieci są ...uwaga...( znowu śmiech na sali ) najsympatyczniejsze ( hahahaha). Ważne, że tresura kwitnie, że naganiacze ( tj. otumanione lub zestresowane ciała pedagogiczne) mocno zmotywowani przez przełożonych do naganiania pozostałych ( tj. rodziców) do zagrody, tj. do wysyłania sms- ów. A potem jaka duma rozpiera w piersuach taką mamusię, jak się chwali swoją "najsympatyczniejszą" pociechą ( hahaha). Podsumowując....myślę więc jestem, a wówczas manipulatorom już dziękujemy.

Felice123
        Zgłoś
        Odpowiedz

Szkoda że wcześniej nie zauważyłem że to ten stary komuch z sieci blokowe,bo szkoda klawiatury na czerwonego.Zreszta pokazał swój "jezyk miłości"11:26 i 12:54.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

14.41 to ze twoj cofniety przez tvpis łeb widzi tylko dwie opcje w tym kraju to nie moj problem. A teraz lec lezec krzyzem przefarbowany komuchu z kc pis

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W którym momencie napisałem ze jestem zwolennikiem pisu czerwonoarmieńcu z 12:58?A w twoim przypadku wystarczy poczytać co piszesz aby zoorientować sie ze jesteś czerwony do szpiku kości panie blokowy.No i ten język miłości prosto ze spędów koderastów.A argument o oglądaniu tvpis jest już tak żenujący że juz tylko idioci go uzywają.Dzisiaj rządzi internet potomku stalina.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -