Ok. Niech będzie. Przyznajcie się, że chcielibyście być na jego miejscu? 18:46 lubisz patrzeć jak ktoś płacze, słaby człowieku?
Uważam że część tych pieniędzy nalezy przekazać wdowie zamordowanego Prezydenta Gdańska
19:33, z jakiej okazji, wdowa powinna otrzymać cześć pieniędzy? W spadku pozostało jej 7 mieszkań i ponad 30 kont bankowych. Poza tym, dziadek przywiózł z robót w Niemczech walizkę pieniędzy.
To że nie widziałeś nie oznacza ze nie płakała. Poza tym kazdy inaczej przeżywa utratę bliskiej osoby. Wiem, bo sama przez to przeszłam. I mało kto widział żebym płakała.
To nie jest jedyna oznaka żałoby.
Dlaczego obrażasz ? Caritas pomógł wielu konkretnym osobom. Wpłacaj sobie komu chcesz ale nie dyskredytuj nikogo bo to nie świadczy dobrze o Tobie.
Ta odpowiedź jest jeszcze jednym dowodem na to, ze podejście chrześcijańskie w jakichkolwiek mediach zyskuje. Nigdzie nie spotkałam ani słowa ubliżającego ludziom jako przeciwnikom. Bardzo mnie to cieszy, że godność człowieka przede wszystkim. To jest piękne nawet w czasach nieprzyjaznych. "HOMO FRATER"a nie "lupus. ZYJMY I DAJMY ŻYĆ INNYM!:))))
To ty powinnaś wiedzieć przed czym tak wróżebnie ostrzegasz kogoś w swoim poście z godz.12:22, a teraz pytasz, co konkretnie? To, że sama sobie zaprzeczasz, to już norma, a teraz nawet nie wiesz o czym piszesz? Rokowania bardzo niepomyślne, jeśli chodzi o twoją chorobę psychiczną.
Ktoś w ogóle bierze na poważnie tę fanatyczkę, poza ŁowcąAbsurdu vel Ratlerkiem?
Wróżebnie ? Pajacujesz. Nie trzeba być wróżką, by widzieć rysujący się w głowie gościa z 21.13 problem. Wszedłeś w tamtą rozmowę nieproszony, toteż sprawdziłam jedynie tym pytaniem twoje rozgarnięcie w temacie...i niestety nie wykazałeś się ani kulturą ani rozeznaniem, a jedynie coś przybredziłeś o wróżeniu i na tej podstawie poszedłeś dalej błędnym torem.
Felka, paszła won. Znalazła się ekspertka psychologiczna. Nie myl, chora kobieto psychologii z psychiatrią, której jesteś stałą pacjentką. Daj se siana babo, bo budzisz jedynie pusty śmiech i pożałowanie swoimi pseudo mądrościami. Zajmij się swoją osobowością, bo jest co robić:-)