Bardzo mądry post Felice123. Jak zwykle celnie i na temat. Brawo.
14:11
Jak zwykle, owacje na stojąco. Wszyscy wiemy, że ty ciemniaku12 i Felice123(ciekawe pseudonimy;);)) jesteście najbystrzejsi w całym Oddziale Psychiatrycznym na Morawach. Musicie za każdym wpisem tak piać z zachwytu? Wszyscy wiemy kim jesteście i nikt nie czyta waszych schizofrenicznych wypocin.Oboje macie alergię na Owsiaka, ale podobno to norma w waszej sekcie.Tam lubią takich przygłupów, bo łatwo nimi manipulować. Polecam modły o zdrowie nóg, bo waszych głów nic już nie uleczy nawet modły do Jehowy.
Jest i Paranoiczny Dzieciak ze swoimi "Morawami" :)))
15:52
Ciemniaku12, nie wiem dlaczego każdego z Vectry nazywasz Paranoicznym Dzieciakiem? Masz nadzieję, ze ktoś uwierzy w twoją teorię, że jakiś dzieciak cię krytykuje, a wszyscy inni chwalą?Dzieciaki twoje wpisy mają gdzieś i jak znam życie, ze starymi dziadami nie dyskutują na tym forum. W wymyśloną teorię jakiegoś dzieciaka wierzysz chyba tylko ty sam. Poza tym, czy dzieciaki wypowiadają się w takim stylu, jak ja we wpisie z godz.14:31. Pół miasta korzystające z Vectry uważasz za Paranoicznych Dzieciaków? Masz coś do Vectry?
Żałośni jesteście. Ja tam wolę wpłacać na konkretne osoby zbierające np na operację niż nabijać kieszenie Owsiakowi.
17,,17 walnięty .małointeligentny pisowski idioto. ludzi dobrych. POLAKÓW. jest dużo więcej. 75%.
Znowu hejt kodziarski 17:48. Szkoda nawet komentować Twojego wpisu "pełnego miłości". Z pewnością Twoja inteligencja jest wielka w odwrotnym tego słowa znaczeniu. Dziękuję za taką dobroć jaką właśnie zademonstrowałeś.
kolego z 17;48 chodziłeś na historie? za zdrade była tylko jedna kara.
Siema! Wszystkim:) Nie potrafię zrozumieć jednego? Wspaniały naród, historia, kultura... Skąd ta wrogość wobec siebie? Nawet nie przeszło mi nigdy przez myśl, żeby drwić, krytykować, ubliżać komuś, kto nie gra z WOŚP:( Polacy, szanujmy się, a wtedy i nas będą szanować. Do końca świata i o jeden dzień dłużej.
Ktoś od wielu lat nad tą wrogością pracuje. pali kukły, dzieli na sorty, ubeków i prawych itp.
Kto to taki?
Tak tak. Najlepiej wplacac premie na caratis jak postkomuchy z pizu
Ty nieuku z 18:33 znasz pojecie postkomuny?Zresztą czego można się spodziewać po tepym totalniaku który łyka wszystko jak głodny pelikan.