Kłócicie się tu o jakieś bzdety. A stała się tragedia. Więc darujcie sobie.
Wychłodzenie organizmu było przyczyną śmierci 16-latka z Boksyc, którego ciało znaleziono w rowie w minioną sobotę. Do śmierci nastolatka nie przyczyniły się osoby trzecie - podał dziś prokurator rejonowy z prokuratury w Ostrowcu Świętokrzyskim Cezary Skalmierski.
Ze wstępnej opinii wynika, że śmierć nastąpiła w skutek hipotermii. Biegły nie stwierdził obrażeń ciała, mogących prowadzić do śmierci chłopca
- powiedział Cezary Skalmierski, prokurator rejonowy z prokuratury w Ostrowcu Świętokrzyskim.
https://niezalezna.pl/307412-16-latek-zmarl-z-wychlodzenia
To ten 16 latek był z Boksyckiej? Skąd się znalazł u Muminków ,to tego nikt nie wie
16:02 Boksyce to wieś, do której droga prowadzi przez Momine. Twój post jest mało inteligentny.
Debilem to mało powiedziane takich to powinni kastrować żeby się nie rozmnazały
Ale ja znam tylko Boksycką i wiem że Muminki tam niedaleko mieszkają. Nie słyszałem nigdy o Boksycach, raczej o Boksytach, to taki minerał, który zapewne się tam wydobywa
śmierć podobno była naturalna ,tak mówią,no sam wpadł do tego rowu ,wiadomo. Ale na boksyckiej 117 mówi się że to jednak nożownik albo terrorysta zamachowiec .Wszystko się wyjaśni
Jak może zdrowy siedemnastolatek wpaść do rowu sam i leżeć w nim tak długo, aż umrze z wychłodzenia???
Przestańcie linczować ludzi zanim nie ma dowodów. Może miał wadę serca, albo inne schorzenie? Chcielibyście, żeby na was ludzie bezpodstawnie pluli po waszej śmierci?Jesteście beznadziejni.
Smutne lecz prawdziwe-wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny.Proszę nie komentować złosliwie to dramat rodzinny,należy się szacunek w takiej sytuacji.