Ludzie zawsze byli ciekawi. I zawsze będą. I myslę, ze powinno się napisac co sie stało. Nie wiem, może nie tyle żeby zaspokoic czyjeś ego, ale po to zeby ku przestrodze?
Gość 21:07 typowa postawa wścibskiej baby. To znaczy kto powinien napisać ? Może rodzice czy Policja, bo ty nie możesz wytrzymać, choć zapewne wiesz, skoro piszesz w taki sposób. Wredne zachowanie. Totalny brak empatii. Wstyd.
20:54 a ty co, ze usa wrocilas ze uzywasz anglojezycznych zwrotow? i co to jest pojoku?
03.04
Trzeba było chodzić do szkoły, nie na wagary. Teraz, byś wszystko wiedział(a).
Gość Elenael a właśnie mnie interesuje, bo też mam syna i chce wiedzieć, czy ktoś się do śmierci tego chłopca przyczynił, chce wiedzieć co się dzieje w mieście i okolicy. Czy są jakieś np podejrzane osoby itp, które mogą zrobić krzywdę naszym dzieciom. Czy tak trudno ci to zrozumieć??
Ja tez mam syna ale to nie jest powód żeby zadawać takie pytania.a o dzieci trzeba zawsze dbać tłumaczyć pilnować są różne zagrożenia typu alkohol bądź inne. Proszę uszanować czyjeś cierpienie i nie robić sensacji.
W Polsce uzywa sie rowniez innych jezykow obcych ale coz jesli nigdy nie wyjezdzales/as poza Ostrowiec no to przykromi mi.
10.56
I tak po polsku nie zdrozumiesz.
10;56 Pisz po polsku. Z małej litery.
Gość 03:04 chwali się,że zaczął/ęła chodzić na angielski.
Wielka tragedia dla rodziny i kondolencje dla bliskich. Ktoś kto ma dzieci rozumie .Inni w ogóle nie wiedzą o co chodzi