Witam tu wszystkich obecnych
Macie może jakieś informacje gdzie jaka impreza dziś w Ostrowcu ?
Mam wolny weekend i może z narzeczoną bym się gdzieś wybrał..
Co kto poleca..???
Dzięki
Marek Kołodziejski
Ale narzeczony :) A może narzeczona ma jakieś życzenia, z forumowiczami nie jedziesz, tylko z nią, fajtłapo :)
wychodzi na to, ze możecie isc tylko do kina ;D
http://ostrowiecswietokrzyski.naszemiasto.pl/kalendarz-imprez/?dni=2016-07-17&n=1
Dzięki ;)
do kina się jutro wybieramy ze znajomymi do Starachowic ( tam mieszkają)
a znacie / polecacie jakieś miejsca do potańczenia wypicia drinka i coś zjedzenia np pizzy?
festyn w jacentowie
Chyba jedynie Regasa lub Zajazd u sylwka na ul. samsonowicza, ale nie wiem jak tam jest bo nie byłam, ale podobno można też potańczyć. Jeśli na pizze to Nic nowego albo Apropos
W regasie byłem kiedyś,nic specjalnego
a w zajezdzie nie byłem i chyba się tam wybiorzemy
fajną mają stronkę
dzięki
Co do pizzy to bar na Focha polecam, najlepsza w mieście.
Mnie mój narzeczony zabrał do Bałtowa w ubiegłą niedzielę.
Przy wejściu do parku z dinozaurami powaliła go cena biletu chyba hm..30 zł od osoby i poszliśmy do parku że tak powiem bezpłatnego.
Nogi mnie rozbolały więc usiedliśmy na tarasiku przy barze. Chyba by nas wyprosili stamtąd bo nic nie kupił wiec poprosiłam o wodę mineralną. Kupił!!! hura bo upał był niemiłosierny. No i delektując się tą wodą i jego hojnością o mało nie wpadłam do tej rzeczki bo noga od krzesła zapadła się w spróchniałej desce tarasowej. Mój narzeczony już nie jest moim narzeczonym po tamtej niedzieli. Jak chcesz stracić narzeczoną to zrób to samo co mój były narzeczony . Pozdrawiam i milej niedzieli życzę.
Do jura park po okazaniu dowodu osobitego wstep bezplatny-oczywiscie mieszkancy ostrowca