Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

15-20-letnie auta z dobrych materiałów

Ilość postów: 3 | Odsłon: 2824 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty sprzeczne z Zasadami Forum i/lub posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „15-20-letnie auta z dobrych materiałów”.
  • 15-20-letnie auta z dobrych materiałów

Jakie auto polecacie, które jest wykonane z dobrych materiałów, które nie będzie zardzewiałe w wieku 15-20 lat. Oczywiście zdaję sobie sprawę że jak będzie naprawiane to i rdza na najlepszych blachach się pojawi, ale mimo wszystko chciałem zawęzić krąg aut, których w takim wieku trzeba omijać. Wiem że np. audi 80, audi a3, toyota yaris są dobrze dopracowane, ale może są również inne auta, które będą miały podobną wytrzymałość? Mam nadzieje że doradzicie, bez zbędnych komentarzy że nie ma dobrych aut w takim wieku.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: 15-20-letnie auta z dobrych materiałów

ja polecam mercedesa 124 diesla najlepiej 2,5 litrowego

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: 15-20-letnie auta z dobrych materiałów

Tylko mam wrażenie, że hondy też rdzewieją. Natomiast VW chyba się poprawił, np passaty od wersji B5 mają już dobre blachy.

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 2 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę