Był ktoś Was na tym nabożenstwie?
tak byłam kilka razy na takiej mszy a co chcesz konkretnie wiedzieć na temat tej mszy?
Czy jest skuteczna?Czy dzieje się na niej coś szczególnego?Czy ludzie zachowują się tak jak na każdej mszy?
mdleją, maja wizje, wchodzą o kulach a wychodza w podskokach....
ktoś wie kiedy znów w Denkowie będzie ta msza o uzdrowienie ?
Taką mszę o uzdrowienie i uwolnienie można też samemu zamówić.Nabożeństwo o uzdrowienie można prowadzone przez ks. D. Chmielewskiego można obejrzeć w internecie no i pomodlić się w domu tylko chyba to nie to samo. Egzorcyzmami są też niektóre modlitwy np. do Archanoła Michała, Litania do najświętszej Krwi Chrystusa.....
Czasem mam wrażenie, że średniowiecze jeszcze się nie skończyło... :-/
GienekkeneiG nie śmiej się z czegoś, czego nie znasz. Możesz nie wierzyć ale śmiać się nie powinieneś. Co ma do tego średniowiecze? Czy teraz jesteśmy naprawdę na takim wysokim poziomie że wszystko wiemy o życiu? Nadal wiemy bardzo mało. Już nie jeden niedowiarek przekonał się co na tych mszach się dzieje. Chcesz to idź, może i Tobie będzie dane. Nie chcesz, nie wierzysz, nie komentuj i nie wyśmiewaj. Tego wymaga przyzwoitość i kultura.
pros Jezusa o wiare bo jest ci jej brak
kiedy będzie w Ostrowcu takie nabożeństwo?
W każdy drugi piątek miesiąca są msze o uzdrowienie w Denkowie.
Miej sobie GienekkeneiG wrażenie jakie chcesz.Twoja sprawa.Nie jesteś żadnym uznanym autorytetem.
O której godzinie są te msze w Denkowie?
Baju baju bedziem w raju....znacie ?
oj, gwiazdeczko mało jeszcze widziałaś. Pewnie młodziutka jeszcze jesteś.Daj ludziom wierzyć w to co chcą. Nie wszyscy muszą się z Tobą zgadzać.
22:19 - a czy ja uważam się za autorytet? Tak się składa, że byłem i widziałem. I co? I nic. Poszedłem z czystej ciekawości. Co zobaczyłem? Zobaczyłem jak działa na ludzi autosugestia. To takie samospełniające się proroctwo.
18:16 - nie uważam, że jesteśmy w XXI wieku aż tak mądrzy, że już wszystko wiemy, a dlatego podałem średniowiecze, bo to był wiek, gdzie najwięcej było "świętych", najwięcej "cudów" się działo. Kultura ma to do siebie, że dopuszcza wypowiadanie przez innych własnego zdania, więc może na temat kultury nie dyskutuj.
Byłam ostatnio na tej mszy. Weszłam do kościoła chyba nawet ze złością, wszystko mnie w tym dniu denerwowało. A po naborzeństwie- jak bym pozbyła się jakiegoś bardzo wielkiego ciężaru. I co najważniejsze, miałam bardzo dużo energii, byłam po prostu szczęśliwa. Ta msza mnie uspokaja i wycisza. Jak trzeba to sobie popłaczę, "oczyszczę się " i jest o 100% inaczej. Polecam ją wszystkim, którzy uważają swoją sytuację za bezsensowną i nie widzą z nej wyjścia. I też tym, ktorzy są przybici i smutni. Bo obaczyłam, że wszyscy, którzy są na mszy mają również problemy i nie tylko ja żyję z probmami. teraz była o 19. A msza taka jest również w Miłosierdziu Bożym. Z tego, co wiem w MB najbliższa jest 6.02.2014 o 18 a kolejna dopiero 01.04 o 18
Nie masz szans na przetlumaczenie komukolwiek, ze jego wiara bez sensu. Ludzie zawsze wierzyli w rozne gusla, boga itp Teraz maja bioenergoterapeutow, ksiezy uzdrowicieli, kaszpirowskich itp Nie ma w tym racjonalnosci jest za to wielka chec wiary w cos, jakas sile wyzsza. To sie nie zmienia z czasem i pewnie zostanie do konca swiata.