ty to masz jakąś obsesje na punkcie Jarka.
@gustafson. Tu chyba powino paść pytanie i brzmieć tak: ty chyba masz jakąś pensję za plucie na Jarka? :P
Rudy za to bardzo słowny, i bandycwo się nie szerzy... Odczepcie się od Jarka!
Jarek nie był nawet internowany, z czego dziś się wstydzi bo z Niego był nijaki opozycjonista.
Jakie plucie, histeryczne wspominki o 13 grudnia. Jedni siedzieli pod pierzyna inni w internatach. A jeszcze inni "u Pana Boga za piecem".
Zawsze tak było, że ze zdobyczy jednych, inni korzystają.Może przez moment było inaczej, ale teraz jest jak było. Przede wszystkim partyjność. Fachowość, sumienność, pracowitość.., kogo to obchodzi. Partia broni, Partia radzi, Partia nigdy cię nie zdradzi!
A ci co najwięcej krzyczą to jeszcze ich na świecie wtedy nie było.
pismen a gdzie siedział wtedy D. Franciszek Tusk, bo nie pamiętam? Czasem nie pod pierzyną? Za to internowany był Gierek
"Kaczyński ubolewa, że choć został zatrzymany i przewieziony do MSW, nie został ostatecznie internowany. - Dowiedziałem się od rodziców, że była po mnie ekipa z SB. No i następnego dnia mnie zwinęli. Byłem spakowany i przygotowany na ucieczkę, czekałem z wyjściem z domu, aż skończy się godzina policyjna. Zjawili się jednak przed 6 rano i zabrali do MSW. Pamiętam, że zawieźli mnie na wysokie piętro i jakiś facet dość uprzejmie próbował mnie przesłuchać. (...) Wieczorem mnie wypuścili i było to dla mnie bardzo niemiłym zaskoczeniem."
A co podpisał to pewnie zapomniał dodać.