TO już jest szczyt obłudy- kibice (teraz już definitywnie KIBOLE) nie udają,że są apolityczni co podkreślali przy każdej możliwej okazji. Bez najmniejszych oporów pokazują jakie ugrupowanie wspierają 13.12 PiS robi obchody w Warszawie, kibole 13.12 robią obchody w Ostrowcu. Jeśli bawią się w politykę traktujmy ich tak, jak sobie zasłużyli, jak pachołków PiS i ułomnych intelektualnie pseudopolaków. ŻENUA!
http://www.jary.blokowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2596
Przykre.
No i dobrze. Lepiej tak niż być politycznie POprawnym i wielbić wielkiego Donalda ;)
Gdzieś wyczytał że kibice robią obchody w Ostrowcu?? o_O Obchody od zawsze w Ostrowcu są robione przez Solidarność, jedynie teraz kibice namawiają gdo uczczenia tych obchodów.
Co ma PiS do tego?? o_O w 1981 nie było jeszcze żadnego PiS-u a jedynie nasi Ostrowieccy hutnicy walczyli o wolność.
http://www.ostrowiecnr1.pl/film/28-rocznica-wprowadzenia-stanu-wojennego-uroczystosci-w-ostrowcu-sw/
Tutaj relacja z przed 2óch lat z tychże uroczystości... proszę zwrócić uwagę że uroczystości są robione przez Solidarność i ma zawsze taką samą formę(msza, marsz, uroczystości na rondzie)
Człowieku. Znowu ci zawinił PiS???? Człowieku! Czy wiesz ,że jesteś ofiarą propagandy mediów którymi rządzą kanalie rodem z PRLu ??? Czy masz śwaidomość ,ze jest nieustannie manipulowany??? Co ty wiesz o tym znienawidzonym PiSie???? Wiesz tyle ile wtłacza ci w głowe tefałen ,polsat i inne gadzinówki odpowiedzialne za ogłupienie Polaków.
Człowku! Zrzuć kaganiec umysłowy ,który ci złożyli zawodowi spece od dezinfoemacji i kłamstwa.
Ten znienawidzony PiS to jedyna patriotyczna formacja polityczna w obecnej Polsce. JEDYNA. Ale co ty mozesz o tym wiedzieć skoro patrzysz na świat oczami TVN24...
Zyjemy w demokracji czy nie???? JEśli tak ,to każdy ma prawo do manifestowania!!!!!
Marsz Niepodległosci i Solidarności NIE JEST NICZYM ZŁYM jak ci wtłacza do głowy jakaś ubecka gadzinówka maedialna!!!!
Ludzie wolni ,żyjący w demokracji mają prawo do manifestacji!!!!!
Czy to potrafisz zrozumieć???
Ludzie żyjący w demokracji mają prawo do własnych poglądów , niekoniecznie zbieżnych z poglądami władzy i wspierających ją mediów !!!!!
Czy potrafisz to zrozumieć człowieku?????A!!!!!!
Dla ciebie każdy kto bedzie uczestniczył w tym marszu już jest zły , już jest napiętnowany .
Człowieku zacznij myśleć bo jeśli tacy jak ty zdominują Polskę to niczym nie bedziemy się różnić od putinowskiej Rosji.
Nie obrażaj się na mnie tylko spróbuj pomyśleć.
Sory ale każdy ma swoje poglądy... ja jestem jak ty określiłeś kibolem (sprawdź co to znaczy) i mam prawicowe - NIE głosowałem na PiS (dla mnie nie są oni prawicowi już bardziej centrowi)!!!
Stowarzyszenie Kibiców KSZO zapowiedziało że będzie uczestniczyć w uroczystościach związanych z naszym miastem... podkreślam uczestniczyć nie organizować bo te uroczystości odbywają się co roku a taki z Ciebie patriota że o tym pewnie nie wiedziałeś... i ten plakat co został tu wklejony ja osobiście dodałem w celu rozpropagowania tych uroczystości by jak najwięcej młodych ostrowczan brało w nich udział a to co robią politycy w Warszawie naprawdę mało mnie interesuje.
Aha, obchody 30. września w Ostrowcu też organizował pis i Narodowe Święto Niepodległości też należy do pisu? Kogo obchodzi co gdzieś w ten sam dzień robi jakieś ugrupowanie? Znasz historię Ostrowca? Wiesz co się działo od 13 grudnia 1981 roku?
"Wśród zakładów, które stanęły w obronie Solidarności była także bohaterska załoga ostrowieckiej huty. W odpowiedzi na stan wojenny i internowanie działaczy Solidarności natychmiast rozpoczęła się akcja strajkowa na poszczególnych wydziałach.W południe 13 grudnia oba zakłady zostały otoczone przez milicję i wojsko. W kierunku hutników skierowano lufy karabinów maszynowych i dział samochodów pancernych.Przed bramami obu hut gromadziły się rodziny, znajomi i solidaryzujący się ze strajkującymi. W sumie kilka tysięcy osób. Wszyscy wspólnie modlili się i śpiewali pieśni religijne i patriotyczne.
Strajk, który w nocy na 13 grudnia 1981 roku wybuchł w hucie, był największy w ówczesnym województwie kieleckim. 15 grudnia zdecydowano się na zakończenie strajku.
Ostrowiecka Huta była jedynym zakładem w województwie kieleckim, który podjął strajk generalny w obronie Solidarności i internowanych działaczy."
Szczyt to osiągnąłeś Ty swoim wpisem - szczyt głupoty.
Wracając do tematu:
SK KSZO zachęca do udziału w obchodach upamiętniających 30. rocznicę wprowadzenia stanu wojennego.
13. grudnia, godz. 18:00 - Kościół pod wezwaniem Najświętszego Serca Jezusowego przy ul. Sandomierskiej. Po mszy odbędzie się MARSZ PAMIĘCI ulicami Kościuszki i Staszica pod pomnik Solidarności, gdzie odbędą się dalsze uroczystości.
http://www.kibicekszo.com/inne/sw.jpg
Tylko fragment:
"...jedna uwaga-na FB pojawiła się strona:"Rozwiązać PIS Dołącz".To jawny akt agresji wobec PIS.Ubolewam nad tym,że nie wszyscy ludzie z prawej strony potrafią pokojowo wspólegzystować na scenie politycznej.Tym większy żal,że jak zauważyłem są też tam osoby z grona moich znajomych.
Ta strona oraz wymuszanie na Jarosławie Kaczyńskim składania pokłonów z transmisjią on-line to najdelikatniej mówiąc (za Oleksym)-nieroztropność bardzo szkodliwa dla całej prawicy i zapalaniem zielonego światła dla tych,którzy składają co rusz jakieś hołdy w Moskwie,Brukseli,czy też Berlinie.
Ludzie zastanówcie się o co Wam naprawdę chodzi i co swoimi działaniami i dla kogo robicie?!
Najwyższy czas na wspólne działanie,bo po tym co zaszło ostnimi czasy(11.11.11,Hołd Berliński Sikorki) wrócił stary podział na My i Oni!!!
I,gdy uda się rozwalić Marsz,to zrzucicie wszystko na Jarka,a POprawne POlitycznie media tylko na to czekają!O co Wam naprawdę chodzi???O Polskę,czy o zaproszenia do TVNu??"
http://baltowcom.nowyekran.pl/post/43656,marsz-13grudnia-sabotaz-czy-glupota
HOME - http://www.baltow.com
Podzialami zajmuje sie prawica, PISu nie trzeba rozwiazywac, rozleci sie sam, a do tego czasu bedzie dostarczycielem gotowych tekstow dla kabareciarzy. a swoja droga nie ma co negowac Sikorskiego, powiedzial prawde a, ze do niektorych nic nie dociera to juz ich problem.
Czas złożyć życzenia generałowi i jego obecnym następcom.
http://www.youtube.com/watch?v=cPy4_P5j9ow
Rocznica Stanu Wojennego :/ i bardzo dobrze że był stan wojenny teraz tak samo by się przydał ale u nas w mieście
Nie mogli się dopchać do władzy to założyli Solidarność i o to cała Polityka. Gdzie teraz jest ta wasza S gdzie teraz pomoc od nich? Kolejne Leśne Dziadki. Zobacz kto jest w S teraz na Hucie. Nie możesz dopchać się do władzy założyć związek tak jak teraz nie masz szans na laury w partii założyć klub i po sprawie. Dowiedz się dlaczego Wałęsa został prezydentem dlaczego to on a nie kto inny a potem pluj na innych. Myślisz że S to taka fajna sprawa. Zobacz jak oni się zachowują rozliczając innych. Byli by jeszcze gorsi od PZPR jak by byli u władzy.