No cóz...tak to jest jak nie ma się ambicji , celów. Nasi włodarze za najwyższy cel obrali sobie swój dobrobyt.Ale mam nadzieje , ze ktos ich za to rozliczy.
Na forach moze nikt po Tobie nie jezdzi , ale powiedz mi co o Tobie mówią Twoi pracownicy? Tego nie wiesz, bo boją sie powiedziec Ci to w twarz.
Moi pracownicy mówią o mnie bardzo dobrze bo ich nie mam.Prowadzę jednoosobową działalność.
zatkao kakao ?
Tak, Prezydent Kielc zarabia tyle samo - więc gdzie relacja miasto-miasto i zarobki Prezydentów.
Co niektórzy włodarze gmin zarabiają więcej prezydenci miast.
14:51 zarabiasz dużo więcej kosztem niewolnków za 1200 miesięcznie? wstydz sie!
Niewolników ? przy jednoosobowej dziłalności ? Ciekawe.
A co to jest 12 tysięcy? To raptem ok. 8 tys. .. Zarabiam więcej i w życiu nie chciałabym być politykiem.
8 tysięcy netto czyli do ręki - to miałam na myśli.
To bardzo dużo zważywszy że inni zarabiają marne grosze a za te pieniądze nie ma widocznych efektów pracy.
Jeden z drugim zarabia więcej niż prezydent, ale nie pchał się na to stanowisko. Tu nie idzie się po to, by zarabiać pieniądze, tu się idzie po to, by służyć ludziom.
No jest chyba kilku zastepcow ,tren co to maluje wlosy na jezyka obcięty i wydaje mu się ze nikt tego nie widzi i ten jeszcze jeden ale kompletnie tym się nie interesuje wiuec nazwiska nie podam.Tak czy siak ,jeśli by cos robili z sensem dla tego miats mogą zarabiać i po 20 tys ale nic dla ludzi nie zrobili dobrego ,a już starosta bidaczyna nie mogący znalesc pracowników do szpitala kompletna porazka ,W dobie bezrobocia w Ostrowcu wyjątek:)))hahah dobreBo mysla ,ze jak wszędzie w Ostrowcu przyjad za minimum ,to taka ostrowiecka norma minimum i do roboty:)))
No właśnie widać jak bardzo się interesujesz swoim miastem. Wice jest jeden już od dłuższego czasu. Ale po co się dowiedzieć o czym się pisze, lepiej od razu obrzucic błotem, naopowiawiac pierdół.
Pr
No chyba pracowników do szpitala to powinien szukac Dyrektor nie Starosta
Takie grosze, wójtowie byle gminy mają więcej
A niech sobie zarabia, nawet i 20 tysi, ale ja ze 4.