Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

Odp.: 12 listopada dniem wolny od pracy

Rozumiem,że wszystkie te komentarze z niezadowolenia piszą ci którzy siedzą już na emeryturze ?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: 12 listopada dniem wolny od pracy

Pewnie niektórzy siedzą na jemeryturce ubeckiej obciętej przez PiS, stąd tyle nienawiści do rządu, piany oraz jadu w komentarzach

Gość_Konserwator
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dokładnie, na to wygląda.

Gość_...
            Zgłoś
            Odpowiedz

Z tymi emeryturami to też coś dziwnego. No bo jak wytłumaczyć, że prokurator Piotrowicz ma emeryturę nie obniżoną, a np. generał Czempiński ma obniżoną. Znamy zasługi generała Czempińskiego. Dzięki generałowie USA umorzyło nam spora sumę z naszego długu. Praktycznie całe życie Pan Generał służył Rzeczpospolitej Polskiej, a czym wysławił się prokurator Piotrowicz? No już wiem bronił księdza pedofila, a teraz gnoi sędziów na życzenie dojnej zmiany.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jak to Piotrowicz ma nieobniżoną. Wolne żarty. Nie był zdeubekizowany? Ma kasę za to, że jest Posłem na Sejm, to chyba można zdeubekizować emeryturę ? Komu, jak komu ale jemu trzeba odebrać.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 102

Konserwator wyobraz sobie ze nie jestem jeszcze na emeryturze a tez jestem wsciekła i jad sie ze mnie wylewa. Dlaczego ja muszę isc do roboty ? Drugi sort jestem? Jednak tak? Ktos tu tłumaczył , ze niprawda, ze wszyscy są równi. Guzik prawda. Tez chce swiętowac 100 lecie odzyskania niepodległosci. Zamiast tego jednak bede musiała isc do pracy , bo handel wolnego nie ma. Wiec ja, robotnica która wytwarza towar do handlu, musze zapierniczac. Naprawde uazasz ze to sprawiedliwosc? No fakt-PiS-owska sprawiedliwosc.

Gość_Olga
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pani ma nieaktualne dane, przedwczoraj wieczorem nastąpiły zmiany i prawdopodobnie będzie szanowna pani mogła sobie świętować darmowo to stulecie niepodległości. Oczywiście o ile wyrobią się z procedurami ale tu chyba nie ma wątpliwości, że nasz szanowny prezydent już grzeje pióro do podpisu.

Gość_(o)(o)
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 104

Odbierzesz wolne w innym dniu

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie przysługuje żadne wolne

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 105

Zmień pracę Oluniu.Nie zapomnij wziąść kredytu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 109

Mnie też krew zalewa jak pracuję w święta typu : 3 maja, Boże Ciało, 15 sierpnia, 11 listopada, a najbardziej "pokrzywdzeni" pracownicy handlu znowu biadolą o wolne. Co ja też jestem gorszy sort? A co mają powiedzieć w restauracjach

, hotelach, kinach itp.? A pozamykajcie te sklepy i nie pracujcie wogóle , wreszcie będziecie zadowoleni.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

Wszyscy są zadowoleni ale 2 listopada Dzień Zaduszek powinien być ustawowym dniem wolnym. Spokojnie można wtedy odwiedzić wszystkie groby, nawet te dalej oddalone ( bez konieczności brania urlopu).

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

A czy wszystkich świętych jest co 100 lat jełopie?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dla niektórych osób tak, co 100 lat bo w ciągu swojego życia nie są w stanie odwiedzić grobów najbliższych. I gdzie jest napisane, ze 2 listopada powinien być wolny jednorazowo jak w przypadku 12 listopada jełopie?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie wyzywaj, śmieszny jesteś. Co takiego ma być 11 listopada ze trzeba odpoczywać 12 - ale zauważ ze to przywilej dla niektórych

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 76

A co tam zróbmy tez ustawowi wolny

Jest tydzień to jeszcze zdążą bo po odwiedzeniu grobów tez trzeba odpocząć i

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

Odp.: 12 listopada dniem wolnego handlu

lobby marketów wielkopowierzchniowych i galerii handlowych wywalczyło sobie ten dzień poświęcony na handel i masowe zakupy rodzinne aby skompensować straty z wolnych niedziel.

Dobrze wiadomo, że na 12 listopada nie ma zaplanowanych żadnych uroczystości rocznicowych, żadnych mszy okolicznościowych ani innych aktywności związanych z rocznicą odzyskania niepodległości.

To przysługa PIS dla oligarchów handlowych naganiająca ludzi do sklepów. Celowo zakazali zamykania sklepów a mogli to zrobić, by uczcić rocznicę. Smutne to kupczenie wolnością...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: 12 listopada dniem wolnego handlu

TVN masakra

https://www.prawdaobiektywna.pl/sport/tvn24-o-12-listopada-6029.html?fbclid=IwAR2LYioXM8y_i9dAJgd0vZn7VlN0btSdN_PMDCrMpXdU1bNRFLSFbuR6IZA

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -